ciobaba0909arkadaşlar uyku ilacı yapma görevini yapamıyorum mağaranın oraya gidiyorum yeni hiçbir şey yok her yere tıkladım
Yapımcı oyunu bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.0.12 çıkmış admin
Yapımcı oyunu bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.Yapımcısı tarafından Ocak ayında 0.12 sürümü yayınlanmış olan, sandbox yapısının artısı ile birlikte karakter modellemeleri ve hikayesi eşliğinde dikkat çeken mükemmel bir yapım. Umarım şu anda 0.11 sürümü forumda olan bu oyunun Türkçe çevirisi için de bir güncelleme getirilir.
Oyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Rachel ve jesicayla 2. kez doğruluk lmu cesaretlikmi oynayıp o içeceği nasıl icirecegin onları bir türlü yapmadım
Bilen varsa yazabilir miRachel ve jesicayla 2. kez doğruluk lmu cesaretlikmi oynayıp o içeceği nasıl icirecegin onları bir türlü yapmadım
Yinede teşekkürlerOyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Yapımcı oyunu bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.Oncelikle elinize saglik cok guzel bir ceviri olmus. Devami nezaman gelir acaba yapimci 0.13 surumunu cikartmis sitede hala 0.11 var. Kolay gelsin
kolay gelsinYapımcı oyunu bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.
Discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş size yardım edecektir.agalar yoga yaptım benim şortu kampa koydu ordan sonr hiç birşey yapamıyom yardım
Stranded Dick oyununda takılan bir çok üyemiz var maalesef. Oyun tamamen deneme-yanılma yöntemi ile ilerliyor pes etmeden denemek en önemlisi.agalar yoga yaptım benim şortu kampa koydu ordan sonr hiç birşey yapamıyom yardım
Yeterli depolama alanınız olmayabilir.Oyunu indirdim ama açılmiyor . Oyun yuklenmedi hatası veriyor sonda.