Oyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.oyun rehberine nasıl erişebilirim kızla mantarı yedik kafayı bulduk başka bişi yapamıoz yardım eden olursa sevinirim oyunu ilerletemiyorum resmen
dc sunucusunda hangi kısımdan yardım alabilirimOyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Discord sunucumuzda yardım ve hatalr kısmından yardım alabilirsiniz.dc sunucusunda hangi kısımdan yardım alabilirim
Mağaradan saman topladınız mı?Oyunda bug var bambu yaparken onu geçtim 30 tane taşım var hala taşım olmadığı için ateşi yakamiyrum tekrardan şaka gibi
02.10.2022 Tarihinde sitemizde güncellenmiştir.Son güncelleme ne zaman yapıldı hocam
Oyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?Aga neden atiyor oyundan bunun çözümü var mı ?
Oppo reno 5 liteOyunu hangi cihazdan oynuyorsunuz?
Oyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.bir yerden sonra takildim yengeci kandirmak icin inci bulmam gerekiyor ama bulamiyorum
Maalesef şu an çözümü yok onun. Yaşadığınız sorun Renpy motorundan kaynaklı bir durum. Oyun motoru ne zaman güncellenir bilmiyoruz.Oppo reno 5 lite