HasanK
Kayıtlı Üye
Oyun motoru düzeltildimi acaba?Maalesef şu an çözümü yok onun. Yaşadığınız sorun Renpy motorundan kaynaklı bir durum. Oyun motoru ne zaman güncellenir bilmiyoruz.
Oyun motoru düzeltildimi acaba?Maalesef şu an çözümü yok onun. Yaşadığınız sorun Renpy motorundan kaynaklı bir durum. Oyun motoru ne zaman güncellenir bilmiyoruz.
Kimse bilmiyor mu?Arkadaşlar ben tıkandım. Daha oyunun başındayım, seviye başında verilen görevlerin hepsi yeşil yanıyor ama yeni görev gelmiyor. Rachel'e masaj yapiyorum, gölde çıplak yüzüyoruz, losyon sürüyorum ama hepsi bu yeni görev vermiyor neden? Birşeyi eksik mi yapıyorum? Ateşte yanmıyor kaç gündür gerekli malzemeler olduğu halde. Yardımcı olursanız çok sevinirimm
Hala halledemediysen yardım edebilirim ?Kimse bilmiyor mu?
Oyunlara gösterilen ilgi, güncellemelerinin çevrilme önceliğinde önemli bir faktör oluyor. Yine de hangi oyunun ne zaman geleceğiyle ilgili net bir şey söyleyemeyiz.Hocam 0.12 sürümü çıkmış galiba ne zaman gelir siteye acaba?
Hatırladığıma göre her sabah tek başına banyo yapıp boşalman lazımdı. Yanlışım varsa kusura bakmaKnk banyo yaparken geç boşalmam gerek onun için ne yapa bilirim. Geç boşalırsam daha fazla şey yapa bilir kız diye ama ondan sonrası gelmiyo
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.0.12 sürümü türkçe ve modlu olarak androidlere tahmini ne zaman gelebilir?
2023 oldu hâlâ yok muyapımcı çıkarttığı zaman gelecek %40 tamamlanmış oyun
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.0.12 versiyonu gelir mi çevirebilir misiniz ?
yardimci olur musun ben de sadece losyon sureviliyorum gole bilengiremiyoruzHala halledemediysen yardım edebilirim ?
tamam çözdüm başka takılanlar olursa diye cevaplıyorum. kitabı okuyup losyona incir eklemek gerek. bunun için 2 adet boş konserve kutusu lazım. ilkin normal üretip sonra katkılı losyon üretiyoruz.sahilde Jesica ,Rechel e masaj yapıp su almaya gitiğinde yanlız kalan Rechel a örümcek yolluyoruz ama örümcek başka tarafa gidiyor. onu nasıl çözüyoruz yem lazım diyiyor.
Bende onu arıyorum nereye sokmuşlar merak ediyorumarkadaşlar uyku ilacı yapmak için meyve lazım bulamadım nerden nasıl bulacaz.
Discordda sordum cevap veren olmadı.
Bende onu arıyorum aq nereye sokmuşlar merak ediyorum
Mağaranın orada yeni keşfettiğiniz yerdeki tek bitkide o meyve var onunla yapacaksınız.arkadaşlar uyku ilacı yapmak için meyve lazım bulamadım nerden nasıl bulacaz.
Discordda sordum cevap veren olmadı.