MRainb0w
Yetkili
Üstteki mod arkadaşımın dediği gibi ala açmanız gereklidir veya yeterli alan varsa telefonu yeniden başlatınız.Oyunu indirdim ama açılmiyor . Oyun yuklenmedi hatası veriyor sonda.
Üstteki mod arkadaşımın dediği gibi ala açmanız gereklidir veya yeterli alan varsa telefonu yeniden başlatınız.Oyunu indirdim ama açılmiyor . Oyun yuklenmedi hatası veriyor sonda.
Oyunu oynamadığımdan bilmiyorum. Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardım edecektir.Arkadaşlar yüzdükten sonra kız şortu sığınağa bıraktı. İntikam alacağım ama ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Oyun bitti mi?
Oyun motorundan dolayı oyun bazen tıkanabiliyor deneme-yanılma yöntemi ile çözebilirsiniz ama üstteki diğer mod arkadaşımın dediği gibi DC'ye katılabilirsiniz.Arkadaşlar yüzdükten sonra kız şortu sığınağa bıraktı. İntikam alacağım ama ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Oyun bitti mi?
Türkçe oyunlarımızın güncelleme sırası oyunun gördüğü ilgiye göre değişiyor.0.13 çıktı admin merakla bekliyorum
Öyle deneyeceğiz artık ne yapalım, bir kaç gün daha denerim. Sonra silerim.Oyun motorundan dolayı oyun bazen tıkanabiliyor deneme-yanılma yöntemi ile çözebilirsiniz ama üstteki diğer mod arkadaşımın dediği gibi DC'ye katılabilirsiniz.
Maalesef başka çareniz yok veya internette araştırma yapabilirsiniz.Öyle deneyeceğiz artık ne yapalım, bir kaç gün daha denerim. Sonra silerim.
Sonunda yapabildim. Olay masaj da bitiyor. Cinsel dayanıklılık arttırmanız lazım. Yapamayan arkadaşlar olursa daha detaylı da anlatırım.Maalesef başka çareniz yok veya internette araştırma yapabilirsiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkürler. İyi oyunlar.Sonunda yapabildim. Olay masaj da bitiyor. Cinsel dayanıklılık arttırmanız lazım. Yapamayan arkadaşlar olursa daha detaylı da anlatırım.
Türkçe oyunlarımızın güncellemelerinin gelme sırası gördüğü ilgiye göre değişiyor.Oyun güzel sıkıcı bir interaktifliği yok keyif veriyor yeni sürümleri çıktığında çok az şey eklenerek çıkmasa daha iyi olur artık yeni sürümlerinin çevirilerini bekliyoruz
Bu bir açık dünya oyunu ve ne yapmanız gerektiğini söylüyor.Bu oyunda yapılan seçimler hikayeyi ne kadar etkiliyor?
Açık dünya ve bir sürü bug olduğu için çok uzun saatler olduğunu söyleyebilirim.oyunun şuanki halinde bitirmesi kaç saat sürüyor acaba
Discord sunucumuza katılarak #kayıt-dosyalarınız kanalından bakabilirsiniz.Kayıtlı dosya falan varmı acaba kaldığımız yerden devam edelim