G
gercek707
Kayıtlı Üye
yoo oyun gayet güzel bence sadece biraz ileer leen gerekli konusu muhteşem hatta macera güzel olmuşşşKonuya bak. Hayatımda gördüğüm en berbat konuya sahip. Üstüne para verseler yine oynamam.
yoo oyun gayet güzel bence sadece biraz ileer leen gerekli konusu muhteşem hatta macera güzel olmuşşşKonuya bak. Hayatımda gördüğüm en berbat konuya sahip. Üstüne para verseler yine oynamam.
Forumdan destekçi paketini gerçek parayla satın alanlar oynayabiliyor ancak zamanla tüm foruma açılacaktır. Beta'dayken sadece destekçiler oynayabiliyor.Neden indiremiyoruz destekçi plus ne oluyor
hocam dolar üzerinden işlem yapıldığı için kartınız dolarla alışverişe kapalı olabilirbirden fazla kez aynı şeyi yazıyorum ama satın alım işlemi yapamıyorum kartımı kabul etmiyor yardımcı olabilecek bir yönetici varmı kripto ödeme seçeneği olsa onlada deniyecektim
Nerde knkBuldum
Afrodizyak mantarı nerdeKaptanın kampına gitmek için sepete birşeyler koy diyor ve hata veriyor oyun. Ve sepete tıklanmıyor bir daha takılı kalıyor.
Buldunmu ben bulamadım kankaAfrodizyak mantarını bi türlü bulamadım nerde
mobilde bir sorun varmışda hocam tekrar yükleyin düzeltildiBuldunmu ben bulamadım kanka
mobilde bir sorun varmışda hocam tekrar yükleyin düzeltildiAfrodizyak mantarını bi türlü bulamadım nerde
bende bulamadım bir türlüSarı sırtlı balığı pişirebilen var mı? Menüde buton var balık değişmesi için ama tıklanmıyor
Buldum. Ortasına bas. Balık değişince tike bas pişirFish type ın ortasına basınca balık değişti oldu en az 10 kez bastım be