RionaBenim
Kayıtlı Üye
Nasıl indirdin oyunu ben yeni surumu indiremiyorum şuan
şuan betada eylül ayı içerik paketini veya destekçi alırsanız indirebilirsinizNasıl indirdin oyunu ben yeni surumu indiremiyorum şuan
Nasıl indirdin oyunu ben yeni surumu indiremiyorum şuan
şuan betada eylül ayı içerik paketini veya destekçi alırsanız indirebilirsinizNasıl indirdin oyunu ben yeni surumu indiremiyorum şuan
Aldığın hatayı ilettim. Düzeltilince geri dönüş yaparım.Seçenekler kısmına girince hata verip oyundan atıyor konuyla ilgilenme şansınız var mi
Birde hile menüsü geri gelirse çok mutlu oluruz.Aldığın hatayı ilettim. Düzeltilince geri dönüş yaparım.
Ayarlardaki ve hile menüsündeki hataların düzeltilmiş olması lazım. Tekrar indirip dener misin?Birde hile menüsü geri gelirse çok mutlu oluruz.
Oyunu bugün içerisinde mi indirdin? Hatalar giderilmişti çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 12544
Oyunda ormanda mantar toplayıp ilerlenen kısımda bu hata geliyor ve oyun orda takılıyor hata yüzünden bilginize
Yok hemen indirip kontrol ediyorumOyunu bugün içerisinde mi indirdin? Hatalar giderilmişti çünkü.
Afrodizyak mantarı bulamadım nereden buluyoruz
Rachel gözükmüo ki ormanda üstüne tıklayamRachel ormandayken yanına git ve üstüne tıkla
Aynı sorun bende de var omyüzden afrodizyak mantarını bir türlü bulamıyorum oyunu bir de dün indirmiştim yardımcı olursanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 12544
Oyunda ormanda mantar toplayıp ilerlenen kısımda bu hata geliyor ve oyun orda takılıyor hata yüzünden bilginize
buradaki kullanıcı adı ve şifreni kullanacaksın oyuna girmek içinTelefondan giriş yapamıyorum kullanıcı adı şifre hatalı diyor ne yapacam