B
blyze
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Oyun ingilizce.Yapay Zeka programı ile Türkçe'ye çevrilmiştir.
Oyun ingilizce.Yapay Zeka programı ile Türkçe'ye çevrilmiştir.
Hayır diyaloglar Türkçe arayüz ingilizce sadece o kadar da olsunOyun ingilizce.
google da walkthrough vardı onunla alakalı yardım olabilirsin ordanHeather fotoğraflarının hepsini bulan var mı? Bulamadım nerede bunlar
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyuna başlıyorum menü tuşları kayboluyor her seferinde yeniden başlamak zorundayım sadece bende mi öyle bir çözümü var mı
Sanbox senin keşif etmen gerekiyor harita envanter item para görevler vb ek mekanikler var diğerinde normal sol tık devamandbox ve virtual novel arasında ki fark nedir tam olara
Yapay zeka çevirisi translate çevirisinin düzenlenmiş halidir Türkçe çeviri ise bizzat çevirmenler tarafından çevrilmiştir.Yapay zeka ile normal ceviri arasında çok fark oluyormu ?
Şubat içerik haftasında aldı. Şubatın sonlarına doğru yani.Ne zaman en son güncelleme aldı bu oyun
Böyle olunca baya ilerlemiştim ve yanlışıkla kapattım atlama gibi birşey de gözükmediği için tekrar kaldığım yere Save dosyası lazım tercihler vs yazması gerekirken olmamasına şaşkınım o yüzden puanım 1 olarak değerlendiriceğimOyunu biraz ilerleyince android versiyonunda kaydetme kısmı kayboluyor nasıl geri açabilrim
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyunu biraz ilerleyince android versiyonunda kaydetme kısmı kayboluyor nasıl geri açabilirim ?