OnTheGaming
Kayıtlı Üye
büyük bi güncelleme diğil yaniRobin için 3 tane yeni sahne eklenmiş, Ms. Fines için 2 yeni sahne eklenmişi Lana'nın Zaman Görsel Roman versiyonu eklenmiş.
büyük bi güncelleme diğil yaniRobin için 3 tane yeni sahne eklenmiş, Ms. Fines için 2 yeni sahne eklenmişi Lana'nın Zaman Görsel Roman versiyonu eklenmiş.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Oyunda heatherin fotoğraflarıni bulmaya calisirken hata veriyor ne yapmaliyim
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar en son güncelleme ne zamn geldi
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Rocking Robin Heater fotoğraf görevinde hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Yazdım oraya ama son oyunlarda bu sorunu yaşıyorum çok kez oyuna etkileri olmadığı için söylemiyordum ama bu hata oyunda ilerlememi engelliyor söylemek istedimAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.
İd şifre yazınca erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor fakat tüm oyunlara girebiliyorum bu dışında hesabımla neden yapıyor acaba ?