Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Araba dükkanında tikkaye hikayesinin devamı için işaret çıkıyor ama ne yapacağım gözükmüyor
Kanka heather'ın fotoğrafları nerde son 8 tane kaldı bi yardımcı olur musun?Baya iyi oyundu devamını beklemedeyim.
Oyunda bir yere kadar geldim ama devami da napicam yazmiyo yardim edermisinizOyun son sürüm indirelim hazırda dursun az kaldı sonuçta.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.robinin annesinin fotorafları görevi var ilerlemiyo oyun yardın edebilirmisin
Ordanda iletişim kurmaya çalıştım fakat olumsuz görev belli robinin annesinin fotorafları ama yardım işaretinde herhangir ipucu yok diyorJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Özelden attım iyi oyunlar.
Biraz geç oldu ama videolu gösterim linkini özelden attım iyi oyunlar.dostum foruma ekler misin ? resimleri bulmak cidden çok zor
Reis bizede atsana sana zahmetBiraz geç oldu ama videolu gösterim linkini özelden attım iyi oyunlar.