Phoenix
Editör
Konuda, yapımcının Patreon sayfası mevcut. Yapımcıyı oradan takip ederek güncellemelerin durumlarıyla alakalı bilgi alabilirsin.Yeni sezonun ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı?
Konuda, yapımcının Patreon sayfası mevcut. Yapımcıyı oradan takip ederek güncellemelerin durumlarıyla alakalı bilgi alabilirsin.Yeni sezonun ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı?
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?Arkadaşlar bı şey sorucam oyuna giriyorum ama menü yok kayıt edemiyorum bı kaç günde bir yeniden başlamak zorunda kalıyorum bı çözümü varmidir
Bence 3. sezon 1.bölüm çeviriye değmez. Hem kısa hemde pek bir olay gelişimi yok . Biraz daha güncelleme alsın oyun öyle çevrilsin. (No more sevmeme rağmen diyorum bunu )pardon 3.Sezon 1. bölüm gelicek mi yoksa 2. bölüm ile birlikte mi yükliceksiniz yada direk çeviriyi bıraktınız mı acaba ? Çünkü 3. Sezon 1. bölüm çıkalı oldu baya
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.3 bölüm ne zaman çıkar peki
Yeni sezon ne zaman gelecek 1 ay oldu bekleyeliDüzeltildi
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Yeni sezon ne zaman gelecek 1 ay oldu bekleyeli
Windows ve android linklerinin hepsini denedim sıkıntısız çalışmaktalar.linkler çalışmıyor
522 error hatasi aliyorumWindows ve android linklerinin hepsini denedim sıkıntısız çalışmaktalar.
Vpn ile dene o da olmazsa başka bir tarayıcı veya başka bir internet ağından dene yani normalde modem den giriyorsan mobil veri ile girmeyi dene.522 error hatasi aliyorum
Ne zman ekleneceği belli değil ama en kısa zaman da eklenecektir.Linkler kısmında yakında eklenecek yazıyor ne zaman eklenecek
Net bir tarihi yok.Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba bu oyuna
Oyunu yükleyin yeter oyunun içinde 1. sezon 2. sezon ve 3. sezondan 3 bölüm var.Bu oyunun 1.sezonu 1. Bölümden başlamak istiyorum nasıl olacak