Aldığınız hataları ekran görüntüsü ile birlikte #4-türkçe-oyunlu-beta-paketi-2-hatalar kanalına atabilirseniz en kısa zaman da düzeltilecektir.Çok fazla hata veriyor oyun.
Yapımcı ne zaman çıkarırsa.3. sezon 2. bölüm ne zaman gelir?
Çıkardı zaten gecen haftaYapımcı ne zaman çıkarırsa.
O zaman yakında güncelleme gelir fakat güncellemenin geleceği tarihi net bir şekilde söyleyemeyiz.Çıkardı zaten gecen hafta
O zaman yakında güncelleme gelir fakat güncellemenin geleceği tarihi net bir
Bu sürümü oynamadım ondan emin değilim discord sunucusun #yardım-ve-hatalar kanalına sor oynayan ve belki aldığım hatayı bilen biri vardır.Her bi kaç sahnede bir gri ekran çıkıyor ve yoksay diyince 3 5 sahne sadece siyah ekran oluyor normal mi bu
Yazayım bi oraya daBu sürümü oynamadım ondan emin değilim discord sunucusun #yardım-ve-hatalar kanalına sor oynayan ve belki aldığım hatayı bilen biri vardır.
3. Sezon 1. Bölüme kadar oynayabilirsiniz bunun içine 1. ve 2. sezonda dahil.Sezon 3 bölüm 1 dediği 1 ve 2 sezonu atlayıp 3 ten başlayacağı mı tam olarak nedir
En popüler oyunlarımızdan bir tanesi olarak görülebilir.Çok güzel duruyor
Gerçekten güzel ona şüphen olmasın ama bir ipucu seçimlerine dikkat et çünkü önemliler gidişat içinÇok güzel duruyor
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.yeni çevirisi ne zaman gelir
Oyun da walkthrough modu bulunmaktadır. Takıldığı yerler de mod yardımcı olacaktır.Gerçekten güzel ona şüphen olmasın ama bir ipucu seçimlerine dikkat et çünkü önemliler gidişat için