Güncelleme notuna baktım 9 saat önce paylaşmış 3. Sezon 2. Bölüm 1 Ocağa kadar gelmeyecek fikrimce onu beklememeleri gerekiyor.3.sezon 1. bölüm kasımda çıktı ama henüz siteye gelmedi acaba çevirisini bıraktınız mı yoksa çeviri için tüm sezonun bitmesini mi bekliceksiniz ona göre ingilizcesini indireceğim çünkü
1 ocağa çok iyimser bakıyorsun genelde 4 ayını alıyor 1 bölüm çıkarmak en az 2 belki 3 ayı var daha yani ne yazık kiGüncelleme notuna baktım 9 saat önce paylaşmış 3. Sezon 2. Bölüm 1 Ocağa kadar gelmeyecek fikrimce onu beklememeleri gerekiyor.
Bu sorun bendede var. Çok fazla hata var yoksay dedikden sonra sahne değişene kadar resimler gelmiyor. Oyunu resmen siyah ekranda oynuyorum.oyunda oynarken hep bir hata çıkıyor yoksay diyorum ekran siyah oluyor karakterlerin konuşması devam ediyor tam öpüşme sahnesinde yine aynı hata çıkıyor yoksay diyorum sahne gözükmüyor ama karakterlerin diyaloglari devam ediyor bunun bir çözümü var mıdır
Galeri kilitini nasıl açarım acabaOyunun konuları kısmına bakarak oyunda hangi içeriklerin bulunduğunu görebilirsiniz.
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyuna girer girmez tekrar oyundan atıyor üst üste hep aynı şeyi yapıyor oyunu oynayamiyorum androidde yardımcı olur musunuz lütfen
Şu anlık oyunda tüm galeriyi gösterecek bir hile mevcut değil. Yani oynayarak açmanız gerekiyor.Galeri kilitini nasıl açabilirim yardım plsss
Telefon markanız ve Android sürümünüz kaç?Oyuna girdiğimde gerekli izinler verilmedi deyip oyundan atıyor. Halbuki bütün izinler açık. Nasıl çözebilirim bu durumu ?
Samsung A52 - Android 13Telefon markanız ve Android sürümünüz kaç?
Bu hata bizden kaynaklı değil oyun motoru RenPy Android 13 sürümünde düzgün çalışamıyor oyun moturuna gelen yeni güncellemelerle bu sorun çözülür.Samsung A52 - Android 13
Yeni sezonun ne zaman geleceğine dair bir bilgi var mı?Bu hata bizden kaynaklı değil oyun motoru RenPy Android 13 sürümünde düzgün çalışamıyor oyun moturuna gelen yeni güncellemelerle bu sorun çözülür.