RionaBenim
Kayıtlı Üye
genelde oyun çıktıktan 1 ay veya 40 gün sonra çıkar ama tam belli değilOyun ne zaman çıkar beta dan
genelde oyun çıktıktan 1 ay veya 40 gün sonra çıkar ama tam belli değilOyun ne zaman çıkar beta dan
Renpy sürümü, Android güncellemesine uygun olmayabilir. Daha önce de benzer durumlar olmuştu.Android 12 nin 15 gün önceki güncellemesinden sonra tüm oyunlar oyundan atıyor oynayamıyorum, başka yaşayan var mı
Hayır. Betadan çıkacak olan 2. Sezon 8. Bölüme kadar. 3. Sezon bir sonraki çevirisinde eklenir.betada çıkacak olan 3.sezonmu
teşekkürlergüzel hocam tatmin olursunuz
Windowsda da Androidde de denedim. Linkler sağlam. Hatta android için indirip daha yeni kurdum baktım .Hiç bir sorun yok .çok saçma. bu forumdaki hiç bir oyunu indiremiyorum linklerin hepsi kırık. farklı farklı sitelere yönlendiriyorlar. bir tane bile indirme linki sağlam değil.!!!
çok saçma. bu forumdaki hiç bir oyunu indiremiyorum linklerin hepsi kırık. farklı farklı sitelere yönlendiriyorlar. bir tane bile indirme linki sağlam değil.!!!
Ekran yatay şekildeyken parmağınızı yukarıdan aşağıya doğru çekiniz.Android telefon kullanıyorum eskiden oynuyordum tekrar güncelleme gelince yükledim otomatik olarak oyunun ortasından başlattı ama nedense aşağıdaki kaydet yükle seçenekleri yok çözümü var mı acaba
Denedim ama alttaki diyalog kutusu gitti sadeceEkran yatay şekildeyken parmağınızı yukarıdan aşağıya doğru çekiniz.
1. bölümde oluyomusBende render hatası veriyor beyler Android cihazım yardımcı olur musunuz
Linklerde herhangi bir sorun yok, kontrol ettim. Aşağıya bıraktığım konuya bakarak linkleri geçebilirsin.Cloud hata veriyor indiremiyorum link bozuk galiba yardımcı olur musunuz