Net bir tarih veremiyoruz.Hocam Oyun Kaç Gün Oldu Betaya Gireli. Çıkmasına Ne kadar süre var tahmini
Bu oyun şu an betada olduğu için ya bu oyunun bulunduğu paketi veya Destekçi paketlerinden bir tanesini almalısınız.Giriş yaptığımda erişim al ve kapat butonları çıkıyor. hangi erişimden bahsediyor?
GDrive artık eklenmeyecek çünkü problem oluyor. Daha hızlı indirmek için IDM veya FDM kullanınız.Abi indirme seçenekleri olarak google drive gelmeli diye düşünüyorum. Bu rus arayüzünden indirmek kadar dertli bişey yok. 100mbps netim var saniyede 500kbps indiriyorum. Duyun bu garibanların sesini. Hayır kendi paramızla rezil ediyo bizi
Aldığın bir hata var mı yoksa direkt oyundan mı atıyorOyunu güncelledim 3.1 sürümüne. Giriş yap dediğimde oyundan atıyor. Sebebi ne olabilir
Giriş yap butonuna bastığınızda direkt ekrana .txt yani not defteri çıkıp kodlar şeklinde bir yazı dosyası geliyorsa internet ile alakalı bir problem.Oyunu güncelledim 3.1 sürümüne. Giriş yap dediğimde oyundan atıyor. Sebebi ne olabilir
Aldığım bir hata yok. Tam Adult oyun iyi eğlenceler diler derken uygulamayı arka plana atıyorAldığın bir hata var mı yoksa direkt oyundan mı atıyor
Anti-virüs programı ve Windows Defender kullanıyor musunuz?Aldığım bir hata yok. Tam Adult oyun iyi eğlenceler diler derken uygulamayı arka plana atıyor
Telefondan giriyorum hocam. Ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Telefonu aç kapa vesaire denedim olmadıAnti-virüs programı ve Windows Defender kullanıyor musunuz?
Androidde oyundan atıyor başlayamadan
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz. Android hakkında bilgim sınırlı maalesef.Telefondan giriyorum hocam. Ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Telefonu aç kapa vesaire denedim olmadı
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Androidde oyundan atıyor başlayamadan
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Aldığım bir hata yok. Tam Adult oyun iyi eğlenceler diler derken uygulamayı arka plana atıyor
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz