MRainb0w
Yetkili
En kısa sürede düzelteceğiz.ilginiz için teşekkür ederim umarım düzelir
Son Konular
En kısa sürede düzelteceğiz.ilginiz için teşekkür ederim umarım düzelir
Maalesef oyun final verdiğinden devamı gelmiyecek ama oyunun etiketlerine bakıp aynı tarz oyunları oynayabilirsiniz.Harika ötesi oynadığım konusu en güzel oyunnnn daha fazla lütfeenn..
Aylinkler şuan sıkıntılı diye biliyorum düzeltilecek ama.pc için indirme linklerinde sıkıntı var sanırsam bir türlü oynayamadım bu oyunu..
çizimleri bu tarz olan oyun önerisi var mı ntr olmasa daha iyi olur
türkçe olmasına gerek yok ingilizcem yetiyor bu tarz oyunlara ama bu çizim tarzındaki oyunlar hakkında pek bilgim yok daha fazla bildiğin varsa söyleyebilir misin teşekkür ederimThe Star Cove Incident var ama türkçe çevirisi gelir mi bilmem
2dcg diye geçiyor bu oyunlar. sitede fazla yok ama ingilizcen varsa yabancı sitelerde yüzlerce bulabilirsin.türkçe olmasına gerek yok ingilizcem yetiyor bu tarz oyunlara ama bu çizim tarzındaki oyunlar hakkında pek bilgim yok daha fazla bildiğin varsa söyleyebilir misin teşekkür ederim
Çevirmemizi istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz, popülerliği ve fazla istenmesine bağlı çevirisi gelebilmekte.Bu yapımcının diğer oyunları da Türkçe'ye çevirilmeli
Amg aynı ben de öyle oldum bu oyunu sonuna kadar oynayan net gavattırSokarlar böyle oyuna amk ilk başta kocayı oynuyorsun sonra karını oynamaya başlayıp kocanı oçnun biriyle aldatıyorsun tribe girdim amk
oglum oyunun ismi netorare zaten bu türü sevmiyosanız neden oynuyosunuzAmg aynı ben de öyle oldum bu oyunu sonuna kadar oynayan net gavattır
Ne bilek netrorare ne demek ki. Kaldı ki bundan hoşlananlar gavattır bence.oglum oyunun ismi netorare zaten bu türü sevmiyosanız neden oynuyosunuz
Ne bileyim amk. sikim elimde arka arkaya sekme açtım görsellere baka baka eledim bu kaldı sikim de elimde kaldıoglum oyunun ismi netorare zaten bu türü sevmiyosanız neden oynuyosunuz