MRainb0w
Yetkili
İnternet ayarlarınızdan '' Güvenli İnternet '' açıktır büyük ihtimalle. Onu kapatıp tekrar deneyiniz.İnternet var ama bağlantınız yok diyor giremedim bir türlü
Son Konular
İnternet ayarlarınızdan '' Güvenli İnternet '' açıktır büyük ihtimalle. Onu kapatıp tekrar deneyiniz.İnternet var ama bağlantınız yok diyor giremedim bir türlü
Evet, oyun adı yazdığınız gibi.oyun adı
Netorare Wife Misumi bumu googlede yazıyorum çıkmıyor abi
Her internet sağlayıcısının ayar bölümü farklı oluyor. En iyisi internete yazıp bakmak veya müşteri hizmetlerini aramak.internetim var ama internet bağlatınız yok yazıyor. ne yapmalıyım? internet güvenlik ayarlarındansa nereden değiştirmem gerekiyor?
benimkisi vodafone. acaba şu 198.101 şeklinde giden yeri mi kastediyorsunuz? ordan mı değiştiriyoruz.Her internet sağlayıcısının ayar bölümü farklı oluyor. En iyisi internete yazıp bakmak veya müşteri hizmetlerini aramak.
Google'a girip '' vodafone ev interneti güvenli internet kapatma '' yazıp aratırsanız sonuç bulabilirsiniz.benimkisi vodafone. acaba şu 198.101 şeklinde giden yeri mi kastediyorsunuz? ordan mı değiştiriyoruz.
GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e SMS gönderebilirsiniz. demişler. fakat internet benim üstüme değil. oyunu offline oynamamızın bir yolu var mı?Google'a girip '' vodafone ev interneti güvenli internet kapatma '' yazıp aratırsanız sonuç bulabilirsiniz.
Oyunun girişi için kesinlikle internet bağlantısı lazım. Eğer güvenli interneti kapatamıyorsanız farklı bir ağa bağlanıp deneyiniz. Örneğin telefon interneti gibi.GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e SMS gönderebilirsiniz. demişler. fakat internet benim üstüme değil. oyunu offline oynamamızın bir yolu var mı?
telefonun internetine bağlandım, onda güvenli internet kapalı. ama yine aynı hata çıktı.Oyunun girişi için kesinlikle internet bağlantısı lazım. Eğer güvenli interneti kapatamıyorsanız farklı bir ağa bağlanıp deneyiniz. Örneğin telefon interneti gibi.
O zaman internet bağlantısı ile bir problem var.telefonun internetine bağlandım, onda güvenli internet kapalı. ama yine aynı hata çıktı.
Sorun internet güvenliği ayarında bunun harici başka bir çözüm yolu yok maalesef.oyunu telefona yükledim ve telefonun internetini kapatıp evin internetiyle girdim açıldı. sorun internet güvenliği ayarında değil o zaman. pc de açılmıyor. sebebi çözerseniz çok sevinirim. çünkü ben buradan premium üyelik almayı düşünüyorum. pc den oynamak istiyorum.
VPN ile oyuna giriş yapmaya çalışın ama Türkiye'ye bağlanan bir VPN denemenizi öneririm.oyunu telefona yükledim ve telefonun internetini kapatıp evin internetiyle girdim açıldı. sorun internet güvenliği ayarında değil o zaman. pc de açılmıyor. sebebi çözerseniz çok sevinirim. çünkü ben buradan premium üyelik almayı düşünüyorum. pc den oynamak istiyorum.
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.güvenli internetim kapalı olmasına rağmen internet erişim sıkıntısı alıyorum sanırım bir sıkıntı oldu umarım halledilir cok oynamak istiyordum
Evet, maalesef böyle bir hata var ve düzeltmek için çalışıyoruz. İlk başta öncelikli olarak Summertime Saga böyle bir hata veriyordu onu düzelttik yavaş yavaş diğer oyunlara bakacağız.aynen dediğiniz gibi yaptım oyundan kaynaklanan bir sıkıntı olduğu belli son zamanlardaki yorumlarda da aynı sıkıntıdan bahsedilmiş umarım düzelir de keyifle oynarız
Discord sunucumuzda #çevirisini-istediğiniz-oyun kanalına yazabilirsiniz.oyun isteklerimizi nereye belirtiyoruz ve isteğimiz oyunların gelme ihtimali var mı?