Son Konular
Farklı sonları fazla. Tek 1 son bu sürede biterTahmini oynanış süresi 3-5 saat yazılı ama 20-25 dakika da oyun bitti
Çok haklı bir sahne vardı aldatmaya dayalı gördüm ve oyunu sildim sakın ola psikolojik zorluklar çeken kardeşlerim oynamayın indirdiğimin 15. Dakikasında ulan yoktur böyle bişey her halde deyip bir seçim yaptım ve şuan ağlamalık bir durumdayımOyundaki tüm sonları gördüm. Takip ettiğim rehberi de ek olarak koymaya çalıştım ama boyutundan dolayı yükleyemedim. İsteyen internette "Netorare Wife Misumi Walkthrough" şeklinde aratırsa pdf şeklinde sitelerde mevcut.
Oyun zaten aldatma üzerine kurulu ama 2d bir oyunun beni bu denli rahatsız edebileceğini hiç tahmin etmezdim. Ruh haliniz sağlıklı değilse ya da bir dönemden falan geçiyorsanız bırakın ilerde oynarsınız.
Oyunun çevirisi müthiş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Oyunda bazıları küçük farklılıklar içerse de 11 tane son var ve oyun öyle aman aman uzun olmadığı için kayıt oluşturup tüm sonları görmek mümkün. Kötü sonlar beni psikolojik olarak epey zorladı. Kadına, erkeğe, sevgiliye, neredeyse tüm insanlara olan inancımı sorgulattı. Masumane sevgi ile ahlaksızlığın bu kadar güçlü işlendiği çok az içerik vardır. Biraz da o yüzden bende kamyon çarpmış etkisi yaptı.
Sonuç olarak aldatma türünü sevenler için özel olarak yapılmış diyebileceğimiz bir oyun. Grafikleri, sesleri, diyaloglarıyla çok etkileyici bir iş çıkartılmış.