Netorare Wife Misumi Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Netorare Wife Misumi Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.1
R

Rızgarcin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu yapımcının farklı bir kaç oyunu daha var onlarında çevirilmesi iyi olur

Nevo124

Nevo124

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyundaki tüm sonları gördüm. Takip ettiğim rehberi de ek olarak koymaya çalıştım ama boyutundan dolayı yükleyemedim. İsteyen internette "Netorare Wife Misumi Walkthrough" şeklinde aratırsa pdf şeklinde sitelerde mevcut.

Oyun zaten aldatma üzerine kurulu ama 2d bir oyunun beni bu denli rahatsız edebileceğini hiç tahmin etmezdim. Ruh haliniz sağlıklı değilse ya da bir dönemden falan geçiyorsanız bırakın ilerde oynarsınız.

Oyunun çevirisi müthiş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Oyunda bazıları küçük farklılıklar içerse de 11 tane son var ve oyun öyle aman aman uzun olmadığı için kayıt oluşturup tüm sonları görmek mümkün. Kötü sonlar beni psikolojik olarak epey zorladı. Kadına, erkeğe, sevgiliye, neredeyse tüm insanlara olan inancımı sorgulattı. Masumane sevgi ile ahlaksızlığın bu kadar güçlü işlendiği çok az içerik vardır. Biraz da o yüzden bende kamyon çarpmış etkisi yaptı.

Sonuç olarak aldatma türünü sevenler için özel olarak yapılmış diyebileceğimiz bir oyun. Grafikleri, sesleri, diyaloglarıyla çok etkileyici bir iş çıkartılmış.
Çok haklı bir sahne vardı aldatmaya dayalı gördüm ve oyunu sildim sakın ola psikolojik zorluklar çeken kardeşlerim oynamayın indirdiğimin 15. Dakikasında ulan yoktur böyle bişey her halde deyip bir seçim yaptım ve şuan ağlamalık bir durumdayım

Üst Alt