MRainb0w
Yetkili
Hayır, herkese açık değil. Oyunun hangi kategoride olduğuna bakarsanız betada olduğunu anlayabiliyorsunuz.Oyun şu an herkese açık mı eğer açıksa erişim kısıtlaması alıyorum
Son Konular
Hayır, herkese açık değil. Oyunun hangi kategoride olduğuna bakarsanız betada olduğunu anlayabiliyorsunuz.Oyun şu an herkese açık mı eğer açıksa erişim kısıtlaması alıyorum
Tahmini olarak 1 ay.Bir oyun betada kaç gün kalıyor?
Net bir tarih veremiyoruz.Beta dan tahminen ne zaman çıkar acaba bu hafta çıkar mı?
Betada 1 ay kalıyor oyunun siteye yüklenme tarihini net bilmiyorum ama bu ayın sonu çıkar betadanBeta dan tahminen ne zaman çıkar acaba bu hafta çıkar mı?
? Animasyon var mı bilen yok muAnimasyon var mı oyunda
yok resimli geçiş var ama konusu ve kadını kontol etmek güzel? Animasyon var mı bilen yok mu
ya gelsin gelsin hastayım ben 2d oyunlara konuları genelde güzel oluyorFazla talep gelirse değerlendirmeye alınabilir.
bir sayfa açılsın yada anasayfada yazılsın bir fikir sadece, açılan sayfaya şu kodu yazarsanız şu oyunlar çıkar adlı bilgilendirme güzel olurOyunu çok sevdim. Eğer buna benzeyen NTR tarzı oyun bilen varsa önerebilir. Oyunun Türkçe çevirisi gerçekten güzeldi.
Buna Discord üzerinden cevap verebilirler diye düşünüyorum.bir sayfa açılsın yada anasayfada yazılsın bir fikir sadece, açılan sayfaya şu kodu yazarsanız şu oyunlar çıkar adlı bilgilendirme güzel olur
Bahsettiğiniz oyunun oyun konularına bakarak o türde bir oyun bulabilirsiniz veya discord sunucumuza gelerek o oyuna benzer türde olan oyunları sunucudaki insanlara sorup, konuşup öğrenebilirsiniz.bir sayfa açılsın yada anasayfada yazılsın bir fikir sadece, açılan sayfaya şu kodu yazarsanız şu oyunlar çıkar adlı bilgilendirme güzel olur