MIST Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe MIST Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.3
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0₺
Belgeleri zaten okudum kızlarla da girile bilecek bütün bağlantilari yaptım ama tıkandim orda acaba oyunun kendi dosyasinda bir sıkıntı ola bilir mi
Büyük ihtimal ya tüm belgeleri okutmamışsındır kızlara ya da tünelden belgelerin hepsini toplamamışsındır, bu ikisini yaptığın zaman kilitleri kırmanın yolunu öğrenip kilitli kapıları açabiliyorsun.

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun listemde ilk 5 te yer alır. Keşke Mist 2 yapılsa

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1.Eternum
2.Being a Dik
3.MIST
4.Once in a Lifetime
5.Milf City/ Summertime Saga*
1- Being a Dik
2- Eternum
3- Mist
4- The DeLuca Family
5- Once in a Lifetime

bu da benim ilk beşim knka benzeriz bayağı :D oynamadıysan deluca family'i de öneririm çok temiz oyun

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1- Being a Dik
2- Eternum
3- Mist
4- The DeLuca Family
5- Once in a Lifetime

bu da benim ilk beşim knka benzeriz bayağı :D oynamadıysan deluca family'i de öneririm çok temiz oyun
Deluca'yi oynamak istedim ama tanitimdaki hikaye ilgimi pek cekmediginden oynamadım belki oynasaydim Sg/Mc yerine onu yazardım bilmiyorum

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
cok iyi liste benim tek begenemedigim milf city ya sanirim
Milf Ciyi'i oraya koyma sebebim Summertime Saga ile neredeyse aynı olması zaten ikisini bir oyun olarak görüyorum. Summertime sagayi eklemeseydim onu da eklemezdim. Belki yerine Become A Rockstar koyardım.

M

mr710

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mağaradan kulübeye tekrar döndük ama biyerden sonra görevler bitti hiçbişey çıkmıyo görev yazısıda yok oyun böyle yarım yamalak mı bitiyor ben mi bulamadım

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mağaradan kulübeye tekrar döndük ama biyerden sonra görevler bitti hiçbişey çıkmıyo görev yazısıda yok oyun böyle yarım yamalak mı bitiyor ben mi bulamadım
Hayır öyle bitmiyor. Finalde yöneticiyi yeniyorsun. Görevlerde hiçbir şey yok mu?

SkyCloud26

SkyCloud26

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
admin oyuna artık giremiyorum turbo.netten eror bildirimi açılıp yayıncıya haber verin tarzında geri bildirim aldım. sorun neyden kaynaklı acaba bir fikriniz var mı?

Ekli dosyalar

• resim_2025-01-31_152641649.png
    resim_2025-01-31_152641649.png
    13.8 KB · Görüntüleme: 7
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yok hiçbirşey bulamadım oyun öylece kaldı gün geçip duruyorum
Sen yazdığında benim save mağaraya daha yeni gelmisti orayı geçtim hatta oyunu bitirdim hiçbir sorunda çıkmadı. En son ne yapmistin hangi görev vardı?

1

1usoyeet

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
hilesi yok mu bunun ya android oynuyorum 2 3 yere gidince sağlık bitiyor anında

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
hilesi yok mu bunun ya android oynuyorum 2 3 yere gidince sağlık bitiyor anında
Oyunda düşmanlarla savaşarak deneyim kazanıyorsun o deneyimlerle sağlık, dayanıklılık ve saldırı barını yukseltiyorsun. Amaç bu zaten hayatta kalmak. Bu barlari görmek ve hangisini yükseltmek istiyorsan ekranin sol üstteki ikanuna basıp durum sekmesindeki açık kitap sembolune (yetenekler) basıp hangisinin ne kadar oldugunu görebilir ve hangisini yükseltmek istiyorsan tıklayıp değiştirebilirsin. Tavsiyem hilesiz oyna çünkü oyun kısa degil ve tek amacın keşif yapıp saldırmak değil. Eğer keşifler kısa suruyorsa dayanıklılığı geliştir yok eğer sağlığın çabuk bitiyorsa önce birkaç bar sagligi yükselt ama ilk onceligin onu fullemek olmasın çünkü bir sonu yok. Saldırılarının şiddetini arttırarak sağlığın fazla tükenmeden düşmanlarının işini bitirebilirsin. Bence önce dayanıklılığı ve sagligi birkaç bar yükselt sonra saldırıya odaklanıp fille o dolunca saldırıyı fille o dolunca sağlığa artık verebildigin kadar verirsin

Üst Alt