MIST Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe MIST Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.3
K

Ketuli

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
agalar teleferik görevinde kabloları onar kısmında halen yapmam gereken işler var diyo fakat tüm görevleri bitirdim

M

mr710

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Mağaradan kulübeye tekrar döndük ama biyerden sonra görevler bitti hiçbişey çıkmıyo görev yazısıda yok oyun böyle yarım yamalak mı bitiyor ben mi bulamadım

L

limafix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunda yapmadığım görev konuşmadıgım metin kalmadı her yeri didik didik ettim ama noreliayı kurtar görevinde takıldım geride birşey bırakmadığından emin ol diyip duruyor

O

Omer123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam ben oyunun bir yerinde takıldım kaldım yardım lazım
Şimdi tünelde kart bulmam kapıları açmak için ama bir türlü bulamadım oyun buga mı girdi anlamadım gitti

MetinZ

MetinZ

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
SPOILER
Doktor hanıma bomba yapmak için bizden hastaneden bir madde almamız isteniyor ama maddeyi bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
SPOILER
Doktor hanıma bomba yapmak için bizden hastaneden bir madde almamız isteniyor ama maddeyi bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı
Yanlış hatırlamıyorsam ölü bedenlerin çürümemesi için kullanılan bir kimyasalı bulman gerekiyordu, yani morgdan alman gerekiyor.

L

lavinia52

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çevirirken çok emek harcadık ama bu oyuna değer 🤠
Çevirmen agam eline emeğine sağlık ama bir yerde takıldım gidemiyorum tüneldeyim ve laboratuvar da bir elektrik li biter vardı ve elektrik ile ilgili birşey yapmamı istedi oyunda sadece o görevim kaldı bir türlü geçemedim her yere baktım ormandan başlayip tünele gittim belki gözden kaçırdığım birşey vardır diye ama bulamadım en son sinirlenip oyundan çiktim

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Çevirmen agam eline emeğine sağlık ama bir yerde takıldım gidemiyorum tüneldeyim ve laboratuvar da bir elektrik li biter vardı ve elektrik ile ilgili birşey yapmamı istedi oyunda sadece o görevim kaldı bir türlü geçemedim her yere baktım ormandan başlayip tünele gittim belki gözden kaçırdığım birşey vardır diye ama bulamadım en son sinirlenip oyundan çiktim
Üzerinden çok zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam güvenliklerin olduğu odada yapılıyordu görev.

L

lavinia52

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Üzerinden çok zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam güvenliklerin olduğu odada yapılıyordu görev.
Görevde bunu söylüyor tünelin her yerine gidip her yerine bastım ama bulamadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-28-19-13-50-747_mist.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2024-07-28-19-13-50-747_mist.adultoyunceviri.com.jpg
    842.3 KB · Görüntüleme: 11
L

lavinia52

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Muhtemelen görevde ilerleyip kilitli yeri açman lazım, onun için de evdekilere bulduğun belgeleri götürüp beraber okumanız gerekiyordu
Belgeleri zaten okudum kızlarla da girile bilecek bütün bağlantilari yaptım ama tıkandim orda acaba oyunun kendi dosyasinda bir sıkıntı ola bilir mi

Üst Alt