MRainb0w
Yetkili
IDM kullanınız.Oyun indirme yerinde inmiyor neden çok aşırı yavaş ilerliyor 1 saat de 1 MB inmiyor diğer oyunlar direk iniyor bunda bir sorun mu var benimle mi alakalı yoksa
IDM kullanınız.Oyun indirme yerinde inmiyor neden çok aşırı yavaş ilerliyor 1 saat de 1 MB inmiyor diğer oyunlar direk iniyor bunda bir sorun mu var benimle mi alakalı yoksa
Discord sunucumuza katılarak oyun önerisi alabilirsiniz.Bu oyun tarzında önerebileceğiniz başka oyunlar var mı?
Çit Yapımını Bitirmen Gerekagalar teleferik görevinde kabloları onar kısmında halen yapmam gereken işler var diyo fakat tüm görevleri bitirdim
Yanlış hatırlamıyorsam ölü bedenlerin çürümemesi için kullanılan bir kimyasalı bulman gerekiyordu, yani morgdan alman gerekiyor.SPOILER
Doktor hanıma bomba yapmak için bizden hastaneden bir madde almamız isteniyor ama maddeyi bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı
Çevirmen agam eline emeğine sağlık ama bir yerde takıldım gidemiyorum tüneldeyim ve laboratuvar da bir elektrik li biter vardı ve elektrik ile ilgili birşey yapmamı istedi oyunda sadece o görevim kaldı bir türlü geçemedim her yere baktım ormandan başlayip tünele gittim belki gözden kaçırdığım birşey vardır diye ama bulamadım en son sinirlenip oyundan çiktimÇevirirken çok emek harcadık ama bu oyuna değer
Üzerinden çok zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam güvenliklerin olduğu odada yapılıyordu görev.Çevirmen agam eline emeğine sağlık ama bir yerde takıldım gidemiyorum tüneldeyim ve laboratuvar da bir elektrik li biter vardı ve elektrik ile ilgili birşey yapmamı istedi oyunda sadece o görevim kaldı bir türlü geçemedim her yere baktım ormandan başlayip tünele gittim belki gözden kaçırdığım birşey vardır diye ama bulamadım en son sinirlenip oyundan çiktim
Görevde bunu söylüyor tünelin her yerine gidip her yerine bastım ama bulamadımÜzerinden çok zaman geçti ama yanlış hatırlamıyorsam güvenliklerin olduğu odada yapılıyordu görev.
Muhtemelen görevde ilerleyip kilitli yeri açman lazım, onun için de evdekilere bulduğun belgeleri götürüp beraber okumanız gerekiyordu.Görevde bunu söylüyor tünelin her yerine gidip her yerine bastım ama bulamadım
Belgeleri zaten okudum kızlarla da girile bilecek bütün bağlantilari yaptım ama tıkandim orda acaba oyunun kendi dosyasinda bir sıkıntı ola bilir miMuhtemelen görevde ilerleyip kilitli yeri açman lazım, onun için de evdekilere bulduğun belgeleri götürüp beraber okumanız gerekiyordu