MIST Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe MIST Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.3
1

1usoyeet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda düşmanlarla savaşarak deneyim kazanıyorsun o deneyimlerle sağlık, dayanıklılık ve saldırı barını yukseltiyorsun. Amaç bu zaten hayatta kalmak. Bu barlari görmek ve hangisini yükseltmek istiyorsan ekranin sol üstteki ikanuna basıp durum sekmesindeki açık kitap sembolune (yetenekler) basıp hangisinin ne kadar oldugunu görebilir ve hangisini yükseltmek istiyorsan tıklayıp değiştirebilirsin. Tavsiyem hilesiz oyna çünkü oyun kısa degil ve tek amacın keşif yapıp saldırmak değil. Eğer keşifler kısa suruyorsa dayanıklılığı geliştir yok eğer sağlığın çabuk bitiyorsa önce birkaç bar sagligi yükselt ama ilk onceligin onu fullemek olmasın çünkü bir sonu yok. Saldırılarının şiddetini arttırarak sağlığın fazla tükenmeden düşmanlarının işini bitirebilirsin. Bence önce dayanıklılığı ve sagligi birkaç bar yükselt sonra saldırıya odaklanıp fille o dolunca saldırıyı fille o dolunca sağlığa artık verebildigin kadar verirsin
teşekkür ederim kanka, baya ilerledim şuan zaten zaman geçtikçe

M

mr710

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sen yazdığında benim save mağaraya daha yeni gelmisti orayı geçtim hatta oyunu bitirdim hiçbir sorunda çıkmadı. En son ne yapmistin hangi görev vardı?
en son eve döndük savaştık evi aldık yöneticiyle konuşma sahnesi çıktı tehdit etti beni sonra kaldı öyle kızlarla evde dolanıp duruyorum görev kısmında görevde yazmıyor nereye tıklarsam tıklayım boş. Bi kaç save geriden başlıycam artık

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
en son eve döndük savaştık evi aldık yöneticiyle konuşma sahnesi çıktı tehdit etti beni sonra kaldı öyle kızlarla evde dolanıp duruyorum görev kısmında görevde yazmıyor nereye tıklarsam tıklayım boş. Bi kaç save geriden başlıycam artık
Hatırladığım kadarıyla evi geri aldıktan sonra gumuslerle kızlar bikini zırh yapıyorlardı hemen ardından şehre inip yoneticye saldırı baslatiyorlardi. Şehir tünel falan derken yönetici ile bı boss kapismamiz var. Sonra yine biraz sürüyor oyun ardından kapanış ekranı, yani bı anda bitmiyor. Sende bug olmuş belli ki.

C

Celil321

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya bu Mia ile şehire gitme görevi var gidiyoruz her seferinde goruyolar

Üst Alt