Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardım edecektir.Arkadaşkar görevde sadece kabloları onar diyor ama onarmıyor bitirmem gereken iş var diyor ne atlıyoruz acaba
Ya olum oyun boyunca ölmesini bekledim yanlış spoiler verme bari :dkanka bizim şu canavar karı ölüyomu ya fav karakter valla aşık oldum keşke gerçek olsa tam bir m1lf
Odada 2 gece kızlar ile ders çalışman lazım ögrenmen için sonra test var ondan sonra sabah göreve gideceksin.Arkadaşkar görevde sadece kabloları onar diyor ama onarmıyor bitirmem gereken iş var diyor ne atlıyoruz acaba
Odada ders başlamıyor sadece konuşulmuş metinler yeni birşey yok ve test nasıl başlayacakOdada 2 gece kızlar ile ders çalışman lazım ögrenmen için sonra test var ondan sonra sabah göreve gideceksin.
3. gece olabilir test sana kablo bant bıçak bulacak kızlar otomatik. sen eğer görev listende varsa başka şeyleri tamamla. yoksa eğer başka şey günü atlat dene. Kızların konuşmalarını yap hem içeride koltukta hemde dışarıda veranda da eksik konuşma olmasın. jenaratöre benzin buldun mu ?Odada ders başlamıyor sadece konuşulmuş metinler yeni birşey yok ve test nasıl başlayacak
Hepsi tamam benzin koydum çalıştı bütün konuşmalar tamam görevlerin hepsi çizili sadece kablo ekleme çizik değil ondada bitirmem gereken işler var diyor çitlede tamam çiçekkerde hadat ediildi yinede ikerletemedim3. gece olabilir test sana kablo bant bıçak bulacak kızlar otomatik. sen eğer görev listende varsa başka şeyleri tamamla. yoksa eğer başka şey günü atlat dene. Kızların konuşmalarını yap hem içeride koltukta hemde dışarıda veranda da eksik konuşma olmasın. jenaratöre benzin buldun mu ?
Cihazdan kaynaklı olabilir pc ayarlarından ekran kartına ve oyuna tam performans vermeyi deneyin ve hafızayı temizleyin arka plan da çalışan uygulamaları kapatın.oyunda anlamadığım bi fps düşüklüğü var nasıl düzeltebilirim acaba
Aynı bilgisayar da olduğu gibi ekranın sağ altında olması gerekiyor.Androidde hileleri nasıl aktif edeceğim yardımcı olur musunuz PC de ekranın sağ altında çıkan hile menüsü telefonda çıkmıyor
Peki tele nasıl yükleme yapacağız her defasında link geç diyoruz hep absürt linklere atıyor yardım plsÇevirirken çok emek harcadık ama bu oyuna değer
Nsılsonunda oyuna kavuşabildim çevirmen agaların ellerine sağlık
linke tıklıyorsun, sonrasında 5 saniye bekle diyor, 5 saniye bekle dedikten sonra "linke git"e tıklıyorsun. ilk seferinde reklam, ikinci seferinde indirme linki çıkar. bazen bildirimlere izin ver yazısı geliyor, ona izin verdikten sonra açılıyor. sonrasında kapatabilirsin o bildirimleri veya gizli sekmedeyken tıklarsan kabul etsen bile bir şey olmuyor.Peki tele nasıl yükleme yapacağız her defasında link geç diyoruz hep absürt linklere atıyor yardım pls
Oyun final verdi ve türkçe çevirisini sitemiz de bulunduğu için
Aşağıya bıraktığım konudaki adımları izleyerek indirebilirsin oyunu.Peki tele nasıl yükleme yapacağız her defasında link geç diyoruz hep absürt linklere atıyor yardım pls
Defalarca denedim çıkmıyor neden olabilirAynı bilgisayar da olduğu gibi ekranın sağ altında olması gerekiyor.