MRainb0w
Yetkili
Nasıl bir hata alıyorsunuz?oyunu yükledim fakat açılmıyor
Nasıl bir hata alıyorsunuz?oyunu yükledim fakat açılmıyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.balta mı geliştirmem gerekiyor ama çözemedim var mı aklında kalan
Yeni çıkan oyunlar da bu hata giderildi.Bu oyunda Android 13 problemi almıyorum sebebi ne acaba
Konuşma Türkçesi ile yazılmamış olması kötü olduğu anlamına gelmez. Senin için böyle yazılması akıcı hissettirmeyebilir veya donuk gelebilir ancak sürekli şaka yapılan, konuşma Türkçesi ile yazılmış çevirilerden hoşlanmayan insanlar da olduğunu göz önünde bulundurman gerek. Sırf diyaloglar akıcı olsun diye yazım yanlışlarına dikkat etmeden özensizce de yazabilirdik ama öylesi daha çok göze batardı, emin ol.Sonlara doğru sıkıcılaşıyor plot twist neredeyse yok başlarda güzeldi işgi çekiciydi karıların garip bir fehişe fantazisi vardı neyse arada gelip çeviri oyun oynarım ama bu sitede oynadıpım en kötü çevirilerden biriydi ayırdıpı zaman teşekkür ederim ama google çeviri gibi hissettirdi çeviri çevirmen sayısı mı yetersiz bilemem tabiki ama eleştiriyorum çünkü eleştiri olmadan gelişme olmaz yani bana göre oyun 10/6,7 falan lily karakteri daha bi ilgi çekici olmasına rağmen çok işlenmedi en çok robine zaman ayırırken sonlara doğru yok oldu oyunun sonlarına doğru azıcık açıkladılar tabi bu durumu ama lily alırı sönük ve durağandı asosyal inek kız havası verilmek istenmiş ama yinede neredeyse hiç işlenmeyip garılarım hehehe şeklinde ilerliyor oyun işte yani pek spoiler oldupunu düşünmüyorum bu yazdıklarımın hikayenin yapısından bahsettim genel olarak adminler spoiler olarak düşünürse spoiler içine alabilirler böyle yetkileri vardır diye düşünüyorum yoksa da kaldırıp bildirim atarsınız düzenle tekrar at diye ama ben pek spoiler oldupunu düşğnmüyorum iyi forumlar.
Teşekkür ederizOyunun finalinde bir an öldüm sandım haha emeğinize sağlık
elinize emeğinize sağlık. profilinizdeki sağdaki kadın karakter havuz başındaki hangi oyundan?Çevirirken çok emek harcadık ama bu oyuna değer
Android linklerini denedim sıkıntısız çalışmaktalar.Android linkler çalışmıyor malesef
Pardon opera tarayıcıda hata veriyordu chromeda indirdiAndroid linklerini denedim sıkıntısız çalışmaktalar.
Opera da reklam engelleyiciler açık olduğundan hata vermiş olabilir.Pardon opera tarayıcıda hata veriyordu chromeda indirdi
elinize emeğinize sağlık. profilinizdeki sağdaki kadın karakter havuz başındaki hangi oyundan?
Oyunu oynamadığımdan bilmiyorum ama beklemeniz gerekiyor oyun arka planda dosyaları işliyor eğer oyun açılmazsa oyunun verilerine temizleyip tekrardan deneyebilirsiniz.sizin andoid cihazınızda kaç dk da açılıyor bende 5dk oldu açılmadı