MRainb0w
Yetkili
Discord sunucumuza katılarak bizimle daha hızlı iletişime geçip sorunlarınıza daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.Yaşımı dogrululadiktan sonra müzik sesi geliyor ve oyundan atıyor android
Lütfen yardım edin
Discord sunucumuza katılarak bizimle daha hızlı iletişime geçip sorunlarınıza daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.Yaşımı dogrululadiktan sonra müzik sesi geliyor ve oyundan atıyor android
Lütfen yardım edin
Bu oyuna erişimin yok zaten normalde de giremezsin. Ama başka oyunlarda böyle bir şey yaşıyorsan, yanıt vermiyor dedikten sonra biraz bekle açılır.Oyuna maalesef girmiyor(PC) simgeye tıkladıktan sonra siyah bir ekran geliyor ve yanıt vermiyor uyarısını alıyorum.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyunda 'rüyaların şifresinin geç' diye bir görev var ama yapamadım yardımcı olur musunuz?
Net bir tarih yok. Tahminen bir ay betada kalıyor.Herkese neZaman açılır güzel oyuna benziyor?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Laura sabah tarih dersinde bi türlü yakalayamadım ve oyun bu yüzden ilerlemiyor
ben de merak ediyorumÖzel çevirin farkı nedir hocam ?
Özel çevirin farkı nedir hocam ?
Normal çeviri yumuşatılmış oluyor. Özel çeviri ise direk ne yazıyorsa o çevrilmiş oluyor.ben de merak ediyorum
İnternet bağlantınız stabil olduğundan emin olunuz. Eğer hala aynı hata devam ediyorsa farklı bir internete bağlanarak deneyebilirsiniz.giriş yerinde bilgilerimi yazdıktan sonra giriş yapmaya calıştığım da internet bağlantımın olmadığını söylüyor bağlı olmama rağmen bi çözümü var mı?
Bilgisayarınızda eksik dosyalar olabilir bu tarz oyunları açmak için.The Appalication was unable to load required componenet hatası alıyorum hangi oyunu indirirsem indiriyor kafayı yicem çözümü yokmu bunun yardımcı olcak varmi
AOC deneyebilir misiniz?''Hileler'' şifresi nedir acaba?
olmuyorAOC deneyebilir misiniz?