Lunael
Yetkili
Hatanın olduğu yerin ekran fotoğrafını atar mısınız?birde telefon da ipucuna bastımda hata veriyor acılmıyor sonra baska sahneye geçiyor
Hatanın olduğu yerin ekran fotoğrafını atar mısınız?birde telefon da ipucuna bastımda hata veriyor acılmıyor sonra baska sahneye geçiyor
Bu tarz hatalarda, ekran görüntüsü ve hangi platformda oynadığını söylersen yardımcı olabiliriz. Böyle bir şey anlayamayız.Oyun güzele benziyor ama hep ayni sahneyi tekrarliyor döngüye gordi napicam
Aylinkte veya diğer linklerde bir sıkıntı yok. Geçemiyorsanız VPN açıksa kapatın ya da farklı bir tarayıcıdan deneyin.aylink üzerinden indirme linkine gitmiyor
Sistem özellikleriniz nelerdir?Bu oyun bilgisayarımda inanılmaz kasıyor. ve netoare wife hiç açılmıyor. ayrıa milfy day'de rehbere tıklayınca oyundan atıyor.
Yazılımcımız hatalarla ilgilenecek.Bu oyun bilgisayarımda inanılmaz kasıyor. ve netoare wife hiç açılmıyor. ayrıa milfy day'de rehbere tıklayınca oyundan atıyor.
sistemle ilgili sorun oldıuğuu sanmıyorum. diğer oyunlarda da oyunda ilerledikçe inanılmaz bir şekilde kasmaya başlıyor. görev yöneticisinden baktığımda arka plan işlemlerinde turbonun 10'dan fazla kez açıldığını fark ettim. bilgisyarımı birçok kez yeniden başlatmak zorunda kaldım. ilgilenirseniz sevinirimSistem özellikleriniz nelerdir?
Oyunu birden fazla açmaya çalıştıysanız ondan oluyordur.sistemle ilgili sorun oldıuğuu sanmıyorum. diğer oyunlarda da oyunda ilerledikçe inanılmaz bir şekilde kasmaya başlıyor. görev yöneticisinden baktığımda arka plan işlemlerinde turbonun 10'dan fazla kez açıldığını fark ettim. bilgisyarımı birçok kez yeniden başlatmak zorunda kaldım. ilgilenirseniz sevinirim
hayır bir kez basmam gerektiğini biliyorum çünkü daha önce yaşamıştım bu olayı. bir kez tıklayıp bekledikten sonra açılmasına rağmen aynı sorunlar yaşanıyor dört oyunda da.Oyunu birden fazla açmaya çalıştıysanız ondan oluyordur.
Yazılımcımıza bildirdim, geri dönüş yapacağım.hayır bir kez basmam gerektiğini biliyorum çünkü daha önce yaşamıştım bu olayı. bir kez tıklayıp bekledikten sonra açılmasına rağmen aynı sorunlar yaşanıyor dört oyunda da.
deniyorum birazdandrapping5 MEGA linkleri yenilendi, cloud linkleride 20 dakika sonra yenilenmiş olacak. İndirip geri dönüş yapar mısınız, hala kasıyor mu falan diye.
rehberde olan hata da giderildi midrapping5 MEGA linkleri yenilendi, cloud linkleride 20 dakika sonra yenilenmiş olacak. İndirip geri dönüş yapar mısınız, hala kasıyor mu falan diye.
Evet giderildi ama ingilizceymiş. Bu gece bir daha güncellenecek.rehberde olan hata da giderildi mi
tamamdır thanksEvet giderildi ama ingilizceymiş. Bu gece bir daha güncellenecek.
Rica ederim.tamamdır thanks
hayır bir kez basmam gerektiğini biliyorum çünkü daha önce yaşamıştım bu olayı. bir kez tıklayıp bekledikten sonra açılmasına rağmen aynı sorunlar yaşanıyor dört oyunda da.
Tüm hatalar düzeltildi tüm oyunlardaki performans sorunları da giderilmiş olmalı bunlar dışında bir problem varsa yazabilirsiniz.rehberde olan hata da giderildi mi
netoarare wife açılmıyor. adult oyun ceviri ibaresi geliyor sonrası yok. milfy day oyununu dün güncellendikten 10 dakika sonra denediğimde kasma biraz olsun azalmış fakat hala kasıyor. kaydetmek için sağ tıka bastığımda öylece kaldı şimdi tekrar deneyeceğim iletirim.Tüm hatalar düzeltildi tüm oyunlardaki performans sorunları da giderilmiş olmalı bunlar dışında bir problem varsa yazabilirsiniz.