MRainb0w
Yetkili
df_p_fs - Festival Pick 0olmuyor
df_p_sm - Festival Pick 1
df_p_mj - Festival Pick 2
sugarmommy - 1000 Para
df_p_fs - Festival Pick 0olmuyor
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyunun başındaki 18 yaş sorusunda evete basınca atıyor
AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
Discord sunucumuzda #bilinen-sorun-çözümler kanalına bakabilirsiniz.Android
Ne yapmam gerekBilgisayarınızda eksik dosyalar olabilir bu tarz oyunları açmak için.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?Ne yapmam gerek
Discord sunucumuza katılarak detaylı bilgi ve yardım alabilirsiniz.Evden çıkamıyoruz ki. Hep aynı geyik. Harita da açılmıyor. Nerede bir hata yapıyorum acaba? Evin içinde sohbet muhabbet, başka bir cacık yok. Garajdaki arabaya, motosiklete falan binebiliyor muyuz?
Win7 diydi bu hatadan 8.1 e geçtim yine veriyorHangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Discord sunucumuza katılarak oyun önerisi alabilirsiniz.Oyun çok başarılı. Yeni sürümü dört gözle bekliyorum. Çeviri çok iyi elinize sağlık. Benzer oyun tavsiyesi verecek varmıdır?
Yazılımcımıza sordum en kısa zamanda geri dönüş yapacağım.Win7 diydi bu hatadan 8.1 e geçtim yine veriyor
kayıt dosya indirdinmi eğer indirdiysen oyun döngüye giriyor oyunun icinde bahsetmis bundan bende de döngü ye girdi bunu buldum en bastan kendin yapman gerekiyor resmde göre bilirsinOyun güzele benziyor ama hep ayni sahneyi tekrarliyor döngüye gordi napicam
Konu içinde bulunan '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman güncelleme geldiğini görebilirsiniz.güncellememi geldi buna ? sürüm hala 0.5.4 yazıo ama ?
Kaç dakika beklediniz?Mobilde açılmadı erişim lere izin verdim oyuna giriş yaptım başla butonuna basınca oyundan atıyor
Oppo Reno 5 liteVe cihaz marka modeliniz nedir?