Kaç dakka beklediniz derken anlamadım APK yı yüklüyorum 18 yaşından büyük müsün EVETKaç dakika beklediniz?
Ben oyun açılmadan atıyor sanmıştım.Kaç dakka beklediniz derken anlamadım APK yı yüklüyorum 18 yaşından büyük müsün EVET
Yeni oyun seçeneyine basıyorum oyun atıyor
TeşekkürlerYazılımcımıza bildirdim en kısa sürede geri dönüş yapacağım.
Cihazınızdan kaynaklı bir problem gibi duruyor.Bazı sahneler oyunda siyah ekran olarak gözüküyor sohbet metinleri geliyor ancak sahneler siyah ekran olarak çıkıyor normal mi yoksa bir hata mı var acaba?
E-posta değil kullanıcı adınızı yazmanız lazım.beyler oyuna giriş yapamıyorum buradaki e posta ve şifremi yazıyorum ama kabul etmiyor hatalı diyip duruyor
Cihazınızın marka/modelini öğrenebilir miyim?Oyun sürekli kapanıyo apk indirdiğim de baska bi çözümü yokmu sildim tekrar indirdim yine kapanıyo sürekli
Ay.link'te genel bir sorun olabilir. Biraz bekleyiniz.Hiç bir oyunda linkler çalışmıyor. Linkler çok geç açılıyor ve cloud ve ya mega da gelmiyor lütfen düzeltin
Öyle bir seçenek bulunmuyor.arkadaşlar bu oyunlardaki yazıyı nasıl ufaltıyoruz.. okuduğumuz yazıyı
Türkçe olarak yok.türkçe oyun rehberi var mı acaba
daha önce oynadığım bir oyunda yapılıyordu ondan sordum reisÖyle bir seçenek bulunmuyor.
O özellik çok nadir vardır diye tahmin ediyorum.daha önce oynadığım bir oyunda yapılıyordu ondan sordum reis