Lunael
Yetkili
1 saat civarı tahmini son güncellemesi.Yeni güncellemede ki tahmini oynanış süresi ne kadar (güncelleme olan kısım için)
1 saat civarı tahmini son güncellemesi.Yeni güncellemede ki tahmini oynanış süresi ne kadar (güncelleme olan kısım için)
Yazılımcımıza bildirdim geri dönüş yapacağım.Oyun açılırken gökkuşağına benzerim yazan bir yazı çıkıp kapanıyor
En kısa sürede düzeltilecek.Oyun açılırken gökkuşağına benzerim yazan bir yazı çıkıp kapanıyor
Düzeltildi.Oyun açılırken gökkuşağına benzerim yazan bir yazı çıkıp kapanıyor
Oyun ne yapacağımızı belirtiyor muOynamanızı kesinlikle tavsiye ederim, her ne kadar render/çizim farkı olsa da "Milfy City" oyunu etkisi yapacağını düşünüyorum.
Oyunda rehber ve ipucu mevcut, yani evet.Oyun ne yapacağımızı belirtiyor mu
Hileler kısmı açılmıyor. Kodu yazıyorsunuz hile oluyor.Hileler kısmını açmak için gereken kod nedir ?
hileler sadece para eklemeye yarıyor ve festivalde seçtiğiniz kızları değiştiriyor. Her kızda mevcut sürümün sonu yazıyorsa oyunu bitirmişsinizdir.Merhaba bu hileler ne işe yarıyor acaba festival yazanlar oyunj bitirdim bütün karakterler yeni sürüm istiyor
5.8 sürümü çıkmış galiba patreondan baktım da yanlış mı anladım bilmiyorum devamı gelmeli çok sevdim oyunuhileler sadece para eklemeye yarıyor ve festivalde seçtiğiniz kızları değiştiriyor. Her kızda mevcut sürümün sonu yazıyorsa oyunu bitirmişsinizdir.
Türkçe oyunlarımızın güncellemelerini elimizden geldiğince en kısa sürede çevirip yayınlamayı hedefliyoruz.5.8 sürümü çıkmış galiba patreondan baktım da yanlış mı anladım bilmiyorum devamı gelmeli çok sevdim oyunu
Hayır daha çıkmamış. Sadece o sürüm hakkında bilgi vermiş.5.8 sürümü çıkmış galiba patreondan baktım da yanlış mı anladım bilmiyorum devamı gelmeli çok sevdim oyunu
Yani yakında çıkacak öyle miHayır daha çıkmamış. Sadece o sürüm hakkında bilgi vermiş.
Bir tarih vermemiş.Yani yakında çıkacak öyle mi
Betadan çıkışlar hakkında net bir tarih veremiyoruz ama ortalama 1 ay kalıyor.Çok güzel duruyor umarım kısa zamanda herkese açılır