EYWALLAH SAĞOLASIN BENDE DEDİĞİN ŞEKİLDE YAPTIM AMA GÜNCELLEME DİYİNCE SEVİNDİM BİLİYORMUSUN O YÜZDEN SORAYIM DEDİMO güncelleme uyarısını dikkate almayınız. Geç tuşuna tıklayıp oynayabilirsiniz.
O güncelleme uyarısını dikkate almayınız. Geç tuşuna tıklayarak oynayabilirsiniz.Hile var mı yok mu? İndirdim (bu konu üzerinden ) güncelleme var fln dedi tıkladım tekrar buraya gönderdiler beni.
O güncelleme uyarısını dikkate almayınız. Geç tuşuna tıklayarak oynayabilirsiniz.
Sol üstteki Adult Oyun Çeviri logosuna tıklayarak hile menüsüne ulaşabilirsiniz.Hile menüsü nerede acaba
indirmeyi nasıl yapıyoruz yapamadım benEkli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
summertime saga var görevlerle birlikte ilerletebilirsin ya da belli bir yere gelip salabilirsindeBaşka Bunun gibi serbest dolaşım oyunu varmı
Hayırsummertime saga var görevlerle birlikte ilerletebilirsin ya da belli bir yere gelip salabilirsinde
Hamilelik var mı bunda
Yapımcı 2021'de gelecek diyor fakat net bir tarih yok.Admin güncelleme ne zaman?
Yapımcı 2021'de gelecek diyor fakat net bir tarih yok.Olm ben bu oyunu yazdan beri bekliyorum nolur salın bunun yeni guncellemesini cvb bekliyom ne zamana gelir?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım olabilirsiniz.Arkadaşlar Carolina gece mesaj atınca yanına git Diyor 1 kere attı ama gitmedim sonra atmadı tekrar nasıl atacak acaba
Discordum yok burdan söyleseniz cumalee beyJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım olabilirsiniz.
Çok bilmiyorum ama sanırım mesaj atmasını beklemene gerek yok.Discordum yok burdan söyleseniz cumalee bey