EMRAH75
Kayıtlı Üye
Ama adım nasıl ilerleyecek pekiÇok bilmiyorum ama sanırım mesaj atmasını beklemene gerek yok.
Ama adım nasıl ilerleyecek pekiÇok bilmiyorum ama sanırım mesaj atmasını beklemene gerek yok.
Caroline'nin yanına gitmeyi deneyiniz.Ama adım nasıl ilerleyecek peki
Midnight paradisebu oyun gibi önerebileceğiniz oyun var mı ?
Peki tşklerCaroline'nin yanına gitmeyi deneyiniz.
Kendi evindeki garajda levye var al cantadan levyeyi seç charlesin evine akşam pencereden gir.charles kolyeyi çaldı napıcamı bulamadım. evine gidiyorum bulamıyorum evde yok hiçbir vakitte. görevi nasıl geçiyoruz bi yardım eder misiniz
Yapımcı bu yıl içerisinde çıkacak dedi ama net bir tarih yok.Tam oyun ne zaman çıkar
Yapımcı bu yıl içerisinde çıkacak dedi ama net bir tarih yok.Bu oyuna ne zaman güncelleme gelir tahminen harika bir oyundur kendisi
Güncelleme geldiği zaman oyunu tekrardan indirmeniz gerekiyor.Guncellemeyi nereden indirecegiz çok karmaşık site oyunu indireme kadar 150 tane reklam izledim tekrardan oyunu komple mi indireceğiz yardımcı olurmusunuz. Oyun harika
Rica ederim.Teşekkür ederim
bendede oldu yardımcı olabilecek varmı ?BEYLER BU HATAYI ALIYORUM YARDIM EDİN AÇILMIYOR ADMİNLER BAKAMRSNZ
antivirüs programın varsa kapat eğer programın yoksa windows güvenlik duvarını kapayıp dene olması lazımBEYLER BU HATAYI ALIYORUM YARDIM EDİN AÇILMIYOR ADMİNLER BAKAMRSNZ