bugrahan1905
Kayıtlı Üye
Anlamadım dediğini biraz daha açarmısın?gece sızacaksın anahtarının sende olduğunu varsayıyorum
Anlamadım dediğini biraz daha açarmısın?gece sızacaksın anahtarının sende olduğunu varsayıyorum
gece olduktan sonra tüm sahneleri deneyinAnlamadım dediğini biraz daha açarmısın?
Güncelleme geldiği zaman tekrardan aynen burdan indirmeniz gerekiyor.Nerden guncellicez
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Giriş yapamıyorum
Yapımcı 2021'de gelecek diyor fakat net bir tarih yok.daha bitir medim ama sara ile işim yarıda kaldı acaba yeni sürüm nezaman çok sevdim bu sara yı
Yüklü olan oyunu silmemiz gerekiyor muGüncelleme geldiği zaman tekrardan aynen burdan indirmeniz gerekiyor.
Şu anki sürümde bu kadar mevcut güncelleme gelince eklenecek onlar.Sara 3/5 Linda 4/5 Caroline de 5/5 yaptım güncelleme istedi indirdim ama hala güncellme var diyor anlamdım
bir şey farketmiyor ama silerseniz daha iyi olur.Yüklü olan oyunu silmemiz gerekiyor mu
Hangi link ?Indirilmiyor Linke Tikladigim Ande Error Veriyor Bir Bilgim Yok Ama Yenilemeniz Lazim Galiba
Androide Indirmeye Calistim 3üde VeriyorHangi link ?
Linklerde bir sıkıntı yok bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.Androide Indirmeye Calistim 3üde Veriyor
Şimdi Çalıştı Sorun Bendeymiş Özür Dilerim.Linklerde bir sıkıntı yok bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Coroline adım 31i yapamıyorum mekan bahçe diyor ama bir şey yok