Şu anda hepsi fullenmiyor. Gelecek sürümlerde tamamlanacak.İlişki puanları hepsi nasıl full olucak biri bana yardımcı olabilirmi
Şu anda hepsi fullenmiyor. Gelecek sürümlerde tamamlanacak.İlişki puanları hepsi nasıl full olucak biri bana yardımcı olabilirmi
Mini oyunları ney ve nasıl kapatacak?Telefonda havuz temizleme yapılmıyor onun için oyunu birkaç satır geri al sonra kaydet ardından mini oyunları kapat ve kayıdı tekrar yükle böylece havuz temizleme yerini geçebilirsin.
Ayarlarında olması lazım oyunun.Mini oyunları ney ve nasıl kapatacak?
Bunları görmek için RAR mi yüklüycezOyunu oynarken kayıt alırsanız oluşuyor zaten kayıt dosyalarını Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> Milfy City klasöründe bulabilirsiniz.
Bende orada takıldım tek o kaldı bahçede yokya bu carolinle bahçede diyor haritada öyle bir yer yok parada yok şarap diyor bahce nerde
garaj'a baktınız mı ?Bende orada takıldım tek o kaldı bahçede yok
Oyun içinde sol üstteki Adult Oyun Çeviri logosuna tıklayıp hile menüsünü açabilirsiniz.aga bunun android portunuu geliştiren adam hie menüsü eklemişti bunda varmı varsa nasıl açılıyor yoksa eklenebillirmi eklenebilirse ne zaman ekleyebilirsiniz
Oyunun asıl sitesinde bitti gözüküyo yeni bölümler ne zaman gelir
güncelleme ne zaman gelicek
Yapımcı 2021'de gelecek diyor fakat net bir tarih vermiyor.Güncelleme ne zaman geliyor?
Herhangi bir dosya yöneticisi kullanabilirsiniz. (ZArchiver kullanmanızı öneririm.)Bunları görmek için RAR mi yüklüycez
"Geç" seçeneğine tıklayın.Oyunu indirdigimde guncelleme cikiyo guncelle diyince bu sayfaya atiyo nasil guncellenicek bilgiai olan
Güncellemeyi nasıl yapıcamEfsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤
Güncellendiği zaman oyunu tekrardan indirmeniz gerekiyor.Güncellemeyi nasıl yapıcam