CumaLee
Kayıtlı Üye
Maalesef beklemeniz gerekiyor.açılış ekranında uzun süre kalıyor bi çözümü varmıdır
Maalesef beklemeniz gerekiyor.açılış ekranında uzun süre kalıyor bi çözümü varmıdır
TeşekkürlerGüncellendiği zaman oyunu tekrardan indirmeniz gerekiyor.
Rica ederim.Teşekkürler
Oyun içinde sol üstteki Adult Oyun Çeviri logosuna tıklayıp hile menüsünü açabilirsiniz rehber mevcuttur orda.Arkadaşlar bu oyunda görev listesi gibi bir şey yokmu ?
Oyun içinde sol üstteki Adult Oyun Çeviri logosuna tıklayıp hile menüsünü açabilirsiniz rehber mevcuttur orda.
Cihazınızda yeterli alan var mı ?Ben indirdim açıyorum uygulama hazırlanıyor diyor daha sonra yüklenmedi hatası veriyor daha önce ingilizce versiyonu vardı bende sildim bunu yükledim ondan mı oluyor acaba
Yükledikten sonra 1gb boş yer kalıyorCihazınızda yeterli alan var mı ?
Daha fazla alan açınız o zaman olur büyük ihtimalle.Yükledikten sonra 1gb boş yer kalıyor
Evet, serbest dolaşım ve görevler mevcut.Oyunun içinde görevler var mı
Evin dışına çıkıp haritaya tıklayın. Marketten almanız gerekiyor, evin solunda.Kamerayi ve ucuz kumandayi falan nerden alacaz bilgisayarda internet seyine tikliyorum bir yere falan giriş yapmiyor
Yapımcı 2021'de gelecek diyor fakat net bir tarih yok.Bir sonraki güncelleme için tarih belli mi?
Açılması uzun sürüyor beklemeniz gerek.Oyun yükleme ekranında kaldı açılmıyor çözümü nedir ?