R
Rizaesen4
Kayıtlı Üye
HOCAM CEVABINI ÖĞRENİRSENİZ BANADA YAZAR MISINOyun mükemmel ötesi ama bi dorum var güncelleme geldiğindr silip baştan yüklememiz mi gerekiyor yani kayıtlarımız ı koruyarak nasıl güncelleriz yatdımcı olabilir misiniz.
HOCAM CEVABINI ÖĞRENİRSENİZ BANADA YAZAR MISINOyun mükemmel ötesi ama bi dorum var güncelleme geldiğindr silip baştan yüklememiz mi gerekiyor yani kayıtlarımız ı koruyarak nasıl güncelleriz yatdımcı olabilir misiniz.
Eğer kayıt dosyanız varsaOyun mükemmel ötesi ama bi dorum var güncelleme geldiğindr silip baştan yüklememiz mi gerekiyor yani kayıtlarımız ı koruyarak nasıl güncelleriz yatdımcı olabilir misiniz.
Kayıt dosyasını nasıl oluşturacağız hocam yardımcı olur musunEğer kayıt dosyanız varsa
Kayıt dosyaları nereye atılır?
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> Milfy City klasörüne atarak devam edebilirsiniz.
Oyunu oynarken kayıt alırsanız oluşuyor zaten kayıt dosyalarını Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> Milfy City klasöründe bulabilirsiniz.Kayıt dosyasını nasıl oluşturacağız hocam yardımcı olur musun
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ben kıyafetçi kızın dükkanı giriyor ondan sonra telefona bak gece mesaj sonra odasına git diyo ve birşey olmuyir
Güncelleme ne zaman geliyor acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman geliyor acaba ?
• Linke tıklayın.Reklam çıkıp duruyo inmiyor
2021 de getireceğini biliyomYapımcı bu yıl içinde yeni bir güncelleme getireceğini söylemişti birinin ona söylemesi lazım yeni yıla giriyoruz
Bende aynı sıkıntı var dosyaları başka alternatiften indiriyorum yeni güncelleme var diyor halaOyunu yeni indirdim ve oyuna girerken güncelleme var diyo ve buraya atıyo güncellemeyi nerede yapabilirim
O güncelleme uyarısını dikkate almayınız. Geç tuşuna tıklayıp oynayabilirsiniz.Bende aynı sıkıntı var dosyaları başka alternatiften indiriyorum yeni güncelleme var diyor hala
Hayır, 2021'de gelecek fakat tam tarih verilmedi.Yarın güncelleme yayınlanıyor değil mi ?
• Linke tıklayın.reklamdan başka bişey bulamadım nasıl indireceğim.