Oyuna giriş yaparkenki şifre mi yoksa oyun içinde bir bölüm mü?ben daha önce indirdim ama bilgisayara şifreyi giremiyordum . O sorun düzeltildi mi acaba?
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama İnternete v0. 7 sürümü olarak arttığımda bu forumun v0.7 sürümü hakkında Bi yazısı çıkıyor fakat girdiğim vakit giriş yapılmış olmasına rağmen hata oluştu deniyor neden acaba merak ettim daha yeni bitirdim oyunuYapımcı bu yıl içinde geleceğini söylemişti ama belli bir tarih yok.
O girmeye çalıştığın konuda yapımcının Patreon'da paylaştığı 0.7 sürümü ile ilgili yazının çevirisi bulunuyor. O konu herkese açık olmadığı için görüntülemeye çalıştığında hata veriyor.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama İnternete v0. 7 sürümü olarak arttığımda bu forumun v0.7 sürümü hakkında Bi yazısı çıkıyor fakat girdiğim vakit giriş yapılmış olmasına rağmen hata oluştu deniyor neden acaba merak ettim daha yeni bitirdim oyunu
Yıl sonu olarak düşünülüyor ama yapımcı çok yavaş.Hocam yeni bölüm ne zaman gelir
v0.7 Kasm'da gelecek denmişti fakat bekleye, bekleye ağaç olduk be jup.O girmeye çalıştığın konuda yapımcının Patreon'da paylaştığı 0.7 sürümü ile ilgili yazının çevirisi bulunuyor. O konu herkese açık olmadığı için görüntülemeye çalıştığında hata veriyor.
Oyun içinde, sifreyi bulduktan sonra öğretmenler odasında ki bilgisayar.Oyuna giriş yaparkenki şifre mi yoksa oyun içinde bir bölüm mü?
Şifresi küçük harflerle: aocOyun içinde, sifreyi bulduktan sonra öğretmenler odasında ki bilgisayar.
Her şeyi denedim ama olmuyor.Şifresi küçük harflerle: aoc
Oyunu sitemizden indirmediniz sanırım... Ossa36 dener misiniz?Her şeyi denedim ama olmuyor.
nedeni ne olabilir?
Yapımcısı bu yıl içinde yeni güncellemenin geleceğini söylemişti.Devami nezaman gelir acaba?
Hocam pekala ben oyunu burdan indirip forum üyeliğim le giriş yapıp bitirdim şuan oyunu silsem 0.7 gelince kursam savem geri gelirmi acaba?O girmeye çalıştığın konuda yapımcının Patreon'da paylaştığı 0.7 sürümü ile ilgili yazının çevirisi bulunuyor. O konu herkese açık olmadığı için görüntülemeye çalıştığında hata veriyor.
Oyunu sildiğinde kayıt dosyalarını ayrıyeten silmediğin sürece cihazda durmaya devam ediyor. Yani 0.7 sürümü geldiğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.Hocam pekala ben oyunu burdan indirip forum üyeliğim le giriş yapıp bitirdim şuan oyunu silsem 0.7 gelince kursam savem geri gelirmi acaba?
Antivirüs programınızı kapatınız.böyle bir sorun var nasıl halledebilirim?