Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
P

parmak000

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
linkleri neden göremiyorum

P

parmak000

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yüklemenin sonuna dogru yüklenmedi diye hata alıyorum neden olabilir?

S

sefkan12

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
ben daha önce indirdim ama bilgisayara şifreyi giremiyordum . O sorun düzeltildi mi acaba?

D

DessMondd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcı bu yıl içinde geleceğini söylemişti ama belli bir tarih yok.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama İnternete v0. 7 sürümü olarak arttığımda bu forumun v0.7 sürümü hakkında Bi yazısı çıkıyor fakat girdiğim vakit giriş yapılmış olmasına rağmen hata oluştu deniyor neden acaba merak ettim daha yeni bitirdim oyunu

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama İnternete v0. 7 sürümü olarak arttığımda bu forumun v0.7 sürümü hakkında Bi yazısı çıkıyor fakat girdiğim vakit giriş yapılmış olmasına rağmen hata oluştu deniyor neden acaba merak ettim daha yeni bitirdim oyunu
O girmeye çalıştığın konuda yapımcının Patreon'da paylaştığı 0.7 sürümü ile ilgili yazının çevirisi bulunuyor. O konu herkese açık olmadığı için görüntülemeye çalıştığında hata veriyor.

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Hocam yeni bölüm ne zaman gelir

KeyzZz

KeyzZz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
O girmeye çalıştığın konuda yapımcının Patreon'da paylaştığı 0.7 sürümü ile ilgili yazının çevirisi bulunuyor. O konu herkese açık olmadığı için görüntülemeye çalıştığında hata veriyor.
v0.7 Kasm'da gelecek denmişti fakat bekleye, bekleye ağaç olduk be jup. 😞😔

S

Silinen üye 46563

Hocam pekala ben oyunu burdan indirip forum üyeliğim le giriş yapıp bitirdim şuan oyunu silsem 0.7 gelince kursam savem geri gelirmi acaba?

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Hocam pekala ben oyunu burdan indirip forum üyeliğim le giriş yapıp bitirdim şuan oyunu silsem 0.7 gelince kursam savem geri gelirmi acaba?
Oyunu sildiğinde kayıt dosyalarını ayrıyeten silmediğin sürece cihazda durmaya devam ediyor. Yani 0.7 sürümü geldiğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.

S

sefkan12

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
böyle bir sorun var nasıl halledebilirim?

Ekli dosyalar

• resim_2020-12-07_175522.png
    resim_2020-12-07_175522.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 12
Üst Alt