CumaLee
Kayıtlı Üye
• Linke tıklayın.İnmiyor oyun nasıl bir reklam varsa indirme linkine bir türlü giremedim.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
• Linke tıklayın.İnmiyor oyun nasıl bir reklam varsa indirme linkine bir türlü giremedim.
Olmuyor hocam dediğini yapıyorum her seferinde başka başka sitelere giriyor.• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Bu şekilde oluyor başka bi giriş şekli yok maalesef.Olmuyor hocam dediğini yapıyorum her seferinde başka başka sitelere giriyor.
AhahhahhhaMilf City 2077
güncelleme gelince nasıl yapıyoruz oyunu silip baştan mı kurmamız gerek yoksa oyuna oyomatik indirme mi gelecek,eğer baştan yükleyeceksek save siliniyor mu ?Yapımcı çok yavaş bu ay diye bekleniyor ama belli değil.
Baştan yüklemeniz gerek hayır saveler silinmiyor.güncelleme gelince nasıl yapıyoruz oyunu silip baştan mı kurmamız gerek yoksa oyuna oyomatik indirme mi gelecek,eğer baştan yükleyeceksek save siliniyor mu ?
apk için de öyle dimiBaştan yüklemeniz gerek hayır saveler silinmiyor.
Evet kayıt dosyalarınız silinmezapk için de öyle dimi
Garajdan levye alıp pencereye tıklamanız lazımcharlesin evine kolyeyi geri almak için gidiyorum ama hiçbir zaman giremiyorum camdanda olmuyor nasıl yapacağım ?
Markette her zaman Kullandığınız; kasiyerin sağındaki rafın yanında küçük bir raf daha var, oradan şarap alabilirsiniz.Lindanın 30. adımında takıldım marketten kırmızı şarap almam gerekiyor ancak markette böyle bir şey yok diğer karakterlerde 60. adımlara geldim ama lindada ilerleyemiyorum
Zip olarak indi ise .zip olan uzantıyı .apk olarak değiştirip oyunu yükleyin.ben oyunu açamıyorum indirdim açmaya çalışınca neyle çalıştıracağını seç diyo ne yapmalıyım?
Yapımcısı bu yıl içinde çıkacağını söylemişti ama belli bir tarih yok.Hocam yeni bölüm ne zaman çıkıcak?
evet zip olarak indi ama nasıl unzatıyı apk yapıcam bilmiyorum onuda söylermisinZip olarak indi ise .zip olan uzantıyı .apk olarak değiştirip oyunu yükleyin.