Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
T

topokan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar oyunu ilk defa indirdim oyunu açtığımda bu sitenin logosu geliyor 10 dakikadır bu şeklide acaba bi sıkıntı mı var yoksa biraz daha beklemem mi gerekiyor

Ugur61

Ugur61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4385

GENEL BAKIŞ

Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Bunu biz nasıl indirirdik android icin tikliyorum ama cozemedim bir yardimci olsaniz

Ugur61

Ugur61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4385

GENEL BAKIŞ

Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB

Oyun Konuları
3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Bu yeni surum mu indirince guncelle geliyor tikliyorum yine bu sayfaya geliyor yine mi indirmek gerek

Ugur61

Ugur61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Nasıl indirecem kayitliyim ve girisim yapildi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201207-211942_Chrome.jpg
    Screenshot_20201207-211942_Chrome.jpg
    530.6 KB · Görüntüleme: 10
S

showdown99

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
tavsiye ederim güzel oyun emeklere sağlık

S

Silinen üye 46563

Oyunu sildiğinde kayıt dosyalarını ayrıyeten silmediğin sürece cihazda durmaya devam ediyor. Yani 0.7 sürümü geldiğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Kusura bakmayın soruyorum ama dediğiniz şekil nasıl yapabilirim? Normal bir şekilde kaldır dediğim zaman oto gider heralde save le birlikte androidden datayı yedeklesem olurmu acaba pek beceremem 0.6e nin datası olacağı için bütünüyle cahilliğime verip 0.7 ile çakıştırmasam iyidir içinde bellimi save klasörü acaba

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Kusura bakmayın soruyorum ama dediğiniz şekil nasıl yapabilirim? Normal bir şekilde kaldır dediğim zaman oto gider heralde save le birlikte androidden datayı yedeklesem olurmu acaba pek beceremem bu seferde çakışırlar belki içinde bellimi save klasörü acaba
Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Kayıtlar zaten oyunu silsen bile cihazda durmaya devam ediyor.

M

MERTTT1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunların enson güncelleme tarihi yazılsa nasıl olur yeni diye indiriyorum ama yine ayni

Üst Alt