S
sefkan12
Twist Türkçe Erişimcisi
herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum yalnız başka yolu var mıdır?Antivirüs programınızı kapatınız.
herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum yalnız başka yolu var mıdır?Antivirüs programınızı kapatınız.
Defender control indirip kapatmayı deneyiniz.herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum yalnız başka yolu var mıdır?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda çözülecektir sorununuz.Arkadaşlar oyunu ilk defa indirdim oyunu açtığımda bu sitenin logosu geliyor 10 dakikadır bu şeklide acaba bi sıkıntı mı var yoksa biraz daha beklemem mi gerekiyor
Başka şekilde hallettim. Yardımınız için teşekkür ederim.Defender control indirip kapatmayı deneyiniz.
Rica ederim.Başka şekilde hallettim. Yardımınız için teşekkür ederim.
Bunu biz nasıl indirirdik android icin tikliyorum ama cozemedim bir yardimci olsanizEkli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Bunu biz nasıl indirirdik android icin tikliyorum ama cozemedim bir yardimci olsaniz
Bu yeni surum mu indirince guncelle geliyor tikliyorum yine bu sayfaya geliyor yine mi indirmek gerekEkli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Evet tekrar indirmeniz gerekiyor.Bu yeni surum mu indirince guncelle geliyor tikliyorum yine bu sayfaya geliyor yine mi indirmek gerek
Tekrardan giriş yapınız.Nasıl indirecem kayitliyim ve girisim yapildi
Kusura bakmayın soruyorum ama dediğiniz şekil nasıl yapabilirim? Normal bir şekilde kaldır dediğim zaman oto gider heralde save le birlikte androidden datayı yedeklesem olurmu acaba pek beceremem 0.6e nin datası olacağı için bütünüyle cahilliğime verip 0.7 ile çakıştırmasam iyidir içinde bellimi save klasörü acabaOyunu sildiğinde kayıt dosyalarını ayrıyeten silmediğin sürece cihazda durmaya devam ediyor. Yani 0.7 sürümü geldiğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Kayıtlar zaten oyunu silsen bile cihazda durmaya devam ediyor.Kusura bakmayın soruyorum ama dediğiniz şekil nasıl yapabilirim? Normal bir şekilde kaldır dediğim zaman oto gider heralde save le birlikte androidden datayı yedeklesem olurmu acaba pek beceremem bu seferde çakışırlar belki içinde bellimi save klasörü acaba
Yapımcısı bu yıl içinde geleceğini söylemişti ama kesin bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelir ?