CumaLee
Kayıtlı Üye
My Cute RoommateGirl House gibi görevli oyunlar varmı
Mİdnight Paradise
My Cute RoommateGirl House gibi görevli oyunlar varmı
Hayır güncellenmedi.Güncellendi mi oyun acaba
Oyunun açılması uzun sürüyor. Beklen lazım maalesef.Oyun giriş ekranın da kalıyor sorun nedir ?
Yapımcı oyuna en son 2 Aralık 2019 tarihinde güncelleme getirdi.Oyun en son ne zaman güncellendi
Çevirisi ilk çıktığı zamandan beri herhangi bir güncelleme gelmedi. Yani eğer buradan indirdiysen mevcut olan son sürümü oynamışsındır.sitedeki oyun 2 aralık tarihinde güncellendi yani demi en son baktığımda 745 megabayttı boyut, şuan 900lerde
nasıl hallettin acaba aynı sorun bende de varBaşka şekilde hallettim. Yardımınız için teşekkür ederim.
girdiğim de evet hayır tablosu çıkıyordu. meğer hayıra tıklamak gerekiyormuş.nasıl hallettin acaba aynı sorun bende de var
İkisi de şu anda mevcut değil. Yani yapabileceğin bir şey yok. O senaryolar gelecek güncellemeler ile gelecek.Bütün görevler bitti eskiden oynamıştım bu oyunu herhangi bir değişiklik yok en sonunda karşıma iki seçenek çıkıyor Carolina hamile olsun ve grup seçeneği var Caroline seçeneğini seçemiyorum yapım aşaması diyor diğer seçeneklerde tamamlanmamış gösteriyor sara ve Linda nin istatistiği 5/5 olmuyor ne yapmam gerekiyor
Oyunların enson güncelleme tarihi yazılsa nasıl olur yeni diye indiriyorum ama yine ayni
.Oyunların enson güncelleme tarihi yazılsa nasıl olur yeni diye indiriyorum ama yine ayni