Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
Caspiandrkl

Caspiandrkl

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Güncellendi mi oyun acaba

U

Umut2p30

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun giriş ekranın da kalıyor sorun nedir ?

A

Armageddon

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyun en son ne zaman güncellendi

A

Armageddon

Kredi
0$
sitedeki oyun 2 aralık tarihinde güncellendi yani demi en son baktığımda 745 megabayttı boyut, şuan 900lerde

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
sitedeki oyun 2 aralık tarihinde güncellendi yani demi en son baktığımda 745 megabayttı boyut, şuan 900lerde
Çevirisi ilk çıktığı zamandan beri herhangi bir güncelleme gelmedi. Yani eğer buradan indirdiysen mevcut olan son sürümü oynamışsındır.

O

Orhan4128

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Off şu Lisa ya bitiyorum güncelleme gelsin artık

C

cngz44

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bütün görevler bitti eskiden oynamıştım bu oyunu herhangi bir değişiklik yok en sonunda karşıma iki seçenek çıkıyor Carolina hamile olsun ve grup seçeneği var Caroline seçeneğini seçemiyorum yapım aşaması diyor diğer seçeneklerde tamamlanmamış gösteriyor sara ve Linda nin istatistiği 5/5 olmuyor ne yapmam gerekiyor

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Bütün görevler bitti eskiden oynamıştım bu oyunu herhangi bir değişiklik yok en sonunda karşıma iki seçenek çıkıyor Carolina hamile olsun ve grup seçeneği var Caroline seçeneğini seçemiyorum yapım aşaması diyor diğer seçeneklerde tamamlanmamış gösteriyor sara ve Linda nin istatistiği 5/5 olmuyor ne yapmam gerekiyor
İkisi de şu anda mevcut değil. Yani yapabileceğin bir şey yok. O senaryolar gelecek güncellemeler ile gelecek.

DozgerMirza

DozgerMirza

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
En son gğncel versitonunu istiyor indiriyom ama yine sıkıntı çıkıyor

A

albatros35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
pc den oynayacağım girerken kullanıcı adı şifre yazıyorum bilgilendirme çıkıyor evet diyorum kalıyor oyuna giremiyorum yardım eder misiniz

O

oquzhan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aynen aslında böyle yapilsa çok iyi olur duy sesimizi kral admin

A

albatros35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun türkçe ama altyazıların hepsi ingilizce sizde de öyle değil mi