Dosyanın adını değiştirinevet zip olarak indi ama nasıl unzatıyı apk yapıcam bilmiyorum onuda söylermisin
Dosyanın adını değiştirinevet zip olarak indi ama nasıl unzatıyı apk yapıcam bilmiyorum onuda söylermisin
Rardan çıkartıp oyuna girinpardon ben yanlış söylemeişim zip dosyası değil zaten bilgisiyardan indiyiroum dosyanın adı zipmiş şimdi winrara attım ama hala çalışmıyo
Aoc dosyasını değil, exe'yi açmanız gerekiyorrar çıkarttım bu seferde 4 gb lık olan açılmıyo böyle diyo Ekli dosyayı görüntüle 4655
Görev yöneticisinden turbo ve oyun ile ilgili şeyleri kapatıp tekrar deneyin.oda böyle diyo Ekli dosyayı görüntüle 4659
Rica ederim iyi oyunlartamamdır halletim çok teşekkürler
Oyun çok büyük. Yükleme süresi cihazınıza bağlı olarak 3 - 4 dakika kadar sürebilir. Açılana kadar bekleyin.Oyuna mobilden girerken yükleme erkarninda çok uzun sürüyor 2 dakikadır bekliyorum ama girmedi hala
Tmm deniyorum eğer sorunnolursa bildirim tekrardanOyun çok büyük. Yükleme süresi cihazınıza bağlı olarak 3 - 4 dakika kadar sürebilir. Açılana kadar bekleyin.
oyunun devamı ne zaman gelecekEkli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Yapımcı bu yıl içinde geleceğini söylemişti ama belli bir tarih yok.oyunun devamı ne zaman gelecek
Tüm linkler sağlam.Linklerden 2 tanesinin fixlenmesi gerek