Rica ederim.cumalee hocam teşekkür ederim yardımın için tekrar indiriyorum eğer aynı sorun olursa tekrar bu konu hakkında yine sana ulaşacağım
Biraz beklemeniz gerekiyor açılması uzun sürebilir.Oyun acilmiyor hesabima giris yapiyorum sonra ki ekranda donup kalıyor android
Hayır çıkmadı.yeni bölümü çıktı mı?
Ocak ayında çıkacak diye söylentiler mevcut. Yapımcı parasını alıp kaçmış da olabilir, renderleme sistemi de kötü olabilir. Bir haber yok henüz.yeni bölümü çıktı mı?
Oyunu bitirdiyseniz başka sahne kalmamıştır.Oyunu bitirdim istediğiniz hikayeyi açın diyor nasıl yapacağım onu
Görev yöneticisinden turbo ve oyun ile ilgili şeyleri kapatıp tekrar deneyin.
Oyunda böyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Bobun şirket isimleri görevi yapılmıyo şu zuriyle suri olan yani normalde ofisidenki sandalyeye basılıyo ama bende olmuyo.Nasıl yapabilirim
Yapımcı çok yavaş bu ay diye bekleniyor ama belli değil.kankalar bu ay içinde gelcek de mi 1 yıldır güncelleme gelmiyo
• Linke tıklayın.bu aylink.co bir tek bende mi yönlendirme yapmıyor 5 saniye bekliyorum yönlendir diyorum abidik gubidik siteye yönlenidiriyor sonra tekrar yönlendir diyorum yine aynı şey