CumaLee
Kayıtlı Üye
"Preferences" a giriniz.start
load
preferences
credits
quit var bro
"Preferences" a giriniz.start
load
preferences
credits
quit var bro
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.pc gdrive kota aşılmışşş haberinize
Hangi linkten indirdiniz?display
rollback side
skip minigames
skip
auto forward
text speed
music v
sound v
başka yok brom
Hayır gelmedi.Devamimi geldi
Yıl sonuna kadar çıkacak deniliyor ama yapımcı çok yavaş.Devamimi geldi
dediğiniz gibi indirdim şimdi napmam lazımSon 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Oyunu açabilirsiniz.dediğiniz gibi indirdim şimdi napmam lazım
tıkladığımda şununla birlikte aç diye bi bölüm çıkıyor ekrana oyun gelmiyorOyunu açabilirsiniz.
PC de misiniz?tıkladığımda şununla birlikte aç diye bi bölüm çıkıyor ekrana oyun gelmiyor
evetPC de misiniz?
Dosyaları çıkartın sonra exe'ye girin.
Hangi linkten indirdiniz ? Böyle inmiyor normalde.Ekli dosyayı görüntüle 4481 oyun böyle indi
bu sitedeki l,nkten indirdim drivea grip söyledeiklerinizi yaptımSon 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Drive linkinden mi indirdiniz?bu sitedeki l,nkten indirdim drivea grip söyledeiklerinizi yaptım
evet silip tekrar denicem şimdiDrive linkinden mi indirdiniz?
Tamamdır şimdi kontrol ediyoruz.