Yapımcının çıkardı en son sürüm bu.Şu an guncelmi bu oyun guncellenecekmi yoksa
AOC yaz yada aocŞifreyi ADULT OYUN ÇEVİRİ olarak giriyorum yanlış diyor arşiv odasında PC de
Yeni bölüm geldi miEkli dosyayı görüntüle 817
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ONEDRIVE
ANDROID
CLOUD - ONEDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Hayır daha gelmedi.Yeni bölüm geldi mi
Bu oyun zor biter  yapımcısı yeni oyuna başlamışYapımcının şerefsiz olduğunu bildiğim için son 2 güncellemeyi oynamadım.
Oyun bitsin öyle oynuycam adam gibi. Yoksa çekilmez.
Arviş odasının şifresi nedir yardımcı olcak var mı
Sanırım tam bir bilgim yok. Rw de ki oyunları çeviren ve apk yapan ekip burada yoluna devam ediyor.Site kapandı yani degilmi
Oyunları yapan ekip burada zaten bence çok iyi oldu.Abi nasıl ya? Lütfen doğru olmasın bu.
Hayır güncelleme gelmedi yapımcının çıkarttığı en son sürüm bu.Oyuna güncelleme'mi geldi ?
Tamamdır teşekkürlerHayır güncelleme gelmedi yapımcının çıkarttığı en son sürüm bu.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler
ayardan mini oyunları atlamayı seçinHavuzu temizle nasık yapıyor geçemiyorum telefon dan oynuyorum yardım