Ceile ile buluşmayı tam hatırlamıyorum ama gloryhole okul tuvaletine girdiğinde sol tarafta delik var ona tıklaman gerekiyor.gloryhole nasıl olacak ? ceile ile dairesinde nasıl buluşacağım bulamadım bir türlü?
Aoc olarak girmeyi deneŞifreyi ADULT OYUN ÇEVİRİ olarak giriyorum yanlış diyor arşiv odasında PC de
Ceile ile buluşmayı tam hatırlamıyorum ama gloryhole okul tuvaletine girdiğinde sol tarafta delik var ona tıklaman gerekiyor.
Rica ederim iyi oyunlar.teşekkür ederim kendi odanda yazıyordu o yüzden bulamadım
yalnız akşam odanda gloryhole yazıyor akşam okul kapalı gündüz ve öğleden sonra da yapamıyorumRica ederim iyi oyunlar.
Gloryhole benim bildiğim sadece okul tuvaletinde var. İstersen Discord a gelip yardım kısmına sorabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!yalnız akşam odanda gloryhole yazıyor akşam okul kapalı gündüz ve öğleden sonra da yapamıyorum
Akşam bilgisayardan Celia ile konuşup "gloryhole kullan" emiri vermen gerekiyor. Sonraki gün okula gidip tuvaletteki deliğe tıklaman gerekiyor. Ama sabah mı öğlen mi tam olarak bilmiyorum.yalnız akşam odanda gloryhole yazıyor akşam okul kapalı gündüz ve öğleden sonra da yapamıyorum
Okula girdiğinde sırasıyla Okulun koridoru > Koridor > Sağdaki kapı öğretmenler odası bilgisayarda masa duruyor.Öğretmenler odasında leptop nerde?
teşekkür ederim buldum sonradan bitirdim oyunu güzel oyundu tavsiye edebileceğiniz başka oyun var mı?Akşam bilgisayardan Celia ile konuşup "gloryhole kullan" emiri vermen gerekiyor. Sonraki gün okula gidip tuvaletteki deliğe tıklaman gerekiyor. Ama sabah mı öğlen mi tam olarak bilmiyorum.
Being A DIK,Become A Rockstar,Acting Lesson(s)judy komşu celia falan gelse keşke bitirdim ve evde yapacak birşey yok. Bu tarz bir oyun önerirmisiniz +18 olmasına gerek yok bu tarz bi açık dünyası olan seçenekli uzun bir oyun var mı
Bob'un ofisinde çalış veya zamanı gösteren yerin hemen yanında zamanı hızlandırmak için bir buton var onun tam altında mod penceresi var, oradan hileleri kullanabilirsinYahu beyler, Caroline için para yardımında kıza para yardımı yapmak istiyorum, 300 param var, "bunu söyleyebilecek kadar taşşaklı değilsin" diyor kaç para lazım oğlum bize veya ne yapmamız gerekiyor biri bir şey söylesin çıldırıcam az kaldı.
Görüntülenme sayısını gösteriyor olabilir.Oyunla alakasız olucak ama merak ettim mesela Türkçe oyunlar kısmında gezinirken bazı oyunların yanında bi göz işareti görüyorum ne demek oluyo onlar
Sadece göz işareti var ama sayı yazmıyo bide kimisinde var işaret kimisinde yokGörüntülenme sayısını gösteriyor olabilir.