Jupiter
Doğasever
Belli bir tarih yok. Yapımcısı çok yavaş ilerliyor.Oyun ne zaman güncellenecek bir bilgi varmı
Belli bir tarih yok. Yapımcısı çok yavaş ilerliyor.Oyun ne zaman güncellenecek bir bilgi varmı
Ben şifreyi yazıyorum hepsi büyük harflerle yazdım yine de yanlış dedi
Being a dik , deliverance , depraved aveking , become a rock star vs gibi oyunlar varjudy komşu celia falan gelse keşke bitirdim ve evde yapacak birşey yok. Bu tarz bir oyun önerirmisiniz +18 olmasına gerek yok bu tarz bi açık dünyası olan seçenekli uzun bir oyun var mı
Mini oyunları kapat de oluyoHavuz temizlemeyi androidde nasıl geçebildin
Sol üstte yada sağ üste aoc simgesi var ordan ayarlaHavuz temizlemeyi androidde nasıl geçebildin
Arkadaşlar yükleme de problem yaşıyorum yükleniyor yazıyor ama oyun açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim tesekurler.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!save dosyasını nerden indirebilirim
Lust epidemicjudy komşu celia falan gelse keşke bitirdim ve evde yapacak birşey yok. Bu tarz bir oyun önerirmisiniz +18 olmasına gerek yok bu tarz bi açık dünyası olan seçenekli uzun bir oyun var mı
küçük harflerle "aoc"aoc değil mi şifre
Evet sifre oaoc değil mi şifre
Bildiğim kadarıyla x sitesinin şuanlık bakımı yapılıyor heralde bu sitede dost sitesi o yüzden bu siteye atıyor
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresine gelirseniz sizi detaylı bilgilendirebiliriz.x sitesine ne oldu neden buraya atıyor . Oradaki hesapla buraya giriş olmuyor yeni hesap açalım acmasinada . Orada aldığım 3 aylık ultra vip üyelik ne olcak. Zaten üyeliği aldıktan kısa bir süre sonra oyunlarda sorunlar olmaya başladı şimdide bu. Hiç bir ayricaliktan faydalanamadiktan sonra . Ne anlamı kaldı para vermenin. 3 ayın yaklaşık 1 ayı sitedeki oyunların düzenlemesiyle ilgili geçti. Şimdide site komple yok. Üyelik sahiplerine bir bilgilendrme yapılması gerekmez mi..
Şifre aocEvet sifre o