Mackenzie
Yönetici
Maalesef, oyunu kolaylaştıracak bir mod olursa biz zaten kendimiz yapıyoruz.Türkçeye çevirdiğiniz oyunlara mod yükleme patch yükleme gibi imkanlar olmuyor değil mi
Maalesef, oyunu kolaylaştıracak bir mod olursa biz zaten kendimiz yapıyoruz.Türkçeye çevirdiğiniz oyunlara mod yükleme patch yükleme gibi imkanlar olmuyor değil mi
Pc işe garaj'tan supurge alcan Mobil işe buğlu en yakın save don ve mını oyunları kapat <3Havuz temizleme görevini nasıl yaptın
Mobilden giriyorum ne dediğini tam anlamadım rica etsem daha ayrıntılı anlatır mısın?Pc işe garaj'tan supurge alcan Mobil işe buğlu en yakın save don ve mını oyunları kapat <3
mobilde o yer hattalı yapamazsin en son kayıt olduğun yere dön ayarlardan mını oyunlari kapat deMobilden giriyorum ne dediğini tam anlamadım rica etsem daha ayrıntılı anlatır mısın?
1-2 Ayı varYenisi ne zaman gelicek diger karakterler yapim aşamasında diyor bitti oyun
Oyun serbest dolaşımlı bir oyun olduğu için belli bir sonu yok. En fazla Sara 3/5, Linda 4/5, Caroline 5/5 oluyor. Ayrıca Aralık 2019'dan beri oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.
Bende ses yok nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
Yapımcısı henüz güncelleme getirmedi.Güncellendi. Mi
Eyw kralYapımcısı henüz güncelleme getirmedi.
Havuz temizlemeyi androidde nasıl geçebildinbitirdim tavsiye ederim tşk