Seloman
Kayıtlı Üye
Aylardır bekliyorum kesim ümidi...
Efsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤
Efsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤
Diğer siteye girmek istediğim zaman neden buraya yönlendiriyor bilen varmi? Bu site diğer sitenin güncellenmiş hali mi? Nasıl girebilirim yardımcı olur musunuz?
judy komşu celia falan gelse keşke bitirdim ve evde yapacak birşey yok. Bu tarz bir oyun önerirmisiniz +18 olmasına gerek yok bu tarz bi açık dünyası olan seçenekli uzun bir oyun var mıAylardır bekliyorum kesim ümidi...
Şifrenizde türkçe karakterler varsa sorun yaşatabilir. "ş" "ç" gibi karakterler varsa şifrenizi güncellemenizi ve tekrar giriş yapmayı denemenizi öneriyoruz.Burdaki linkden indirdim ama giriş yapamıyorum
Şifrenizde türkçe karakterler varsa sorun yaşatabilir. "ş" "ç" gibi karakterler varsa şifrenizi güncellemenizi ve tekrar giriş yapmayı denemenizi öneriyoruz.
Arkadaşlar menüden oyuna geçişte ses gidiyor. Oyunun kapatıp açmak istiyorum program silinmiş oluyor. Var mı bir çözümü
Havuz göreviyse o sahne mobilde olmuyor o kısımdan önce bir save dosyan varsa ona gidip mini oyunları atla seçeneğini aktif yapıp o kısmı geçMobilden oynuyorum görev aşamasında sağ tık yapmamı istiyor nasıl yapacağım
Sesten kastım arka fonda çalan müzik kral yaBildigim kadarıyla oyunda ses bulunmuyor iyi oyunlar