Virüs programını kapatıp rardan çıkartınız.pc ye yükledim oyunu rardan çıkartıyorum girmeye çalışıyorum bazen hiç birşey olmuyor bazende exe siliniyor çözümü varmıdır
Yapımcı yıl sonuna kadar çıkartmayı düşünüyor ama belli değil.Ne zaman yeni sürüm gelcek
Tm saolYapımcı yıl sonuna kadar çıkartmayı düşünüyor ama belli değil.
yaptım şimdide windows belirtilen aygıta , yola veya dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir dediVirüs programını kapatıp rardan çıkartınız.
Anti virüs tam kapanmamış.yaptım şimdide windows belirtilen aygıta , yola veya dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir dedi
Erişim sorunu giderildi tekrar indirerek oynayabilirsiniz.ERİŞİM SORUNU GİDERİLDİ Mİ? YENİDEN İNDİRELİM Mİ?
Yıl sonuna doğru deniliyor ama yapımcı çok yavaş.güncelleme ne zaman gelir
tmm cok tskYıl sonuna doğru deniliyor ama yapımcı çok yavaş.
Rica ederim.tmm cok tsk
Oyunda böyle bir sorun bulunmamaktadır. Sitemizden indirdiğinize emin misiniz?Hafta sonu etkinliğine bastığımda hata veriyor ve oyundan atıyor çözümü var mı?
Oyunda seçenekler kısmından Türkçeyi seçtiniz mi ?oyun türkçe inmedi
ya ben görmedim ya da yok bulamadım yaniOyunda seçenekler kısmından Türkçeyi seçtiniz mi ?
Oyunda bir sıkıntı yok siz görmemişsiniz. Oyunu açtığınızda seçenekler ya da ayarlar olacak onlara girip bakınız.ya ben görmedim ya da yok bulamadım yani
startOyunda bir sıkıntı yok siz görmemişsiniz. Oyunu açtığınızda seçenekler ya da ayarlar olacak onlara girip bakınız.