ReckyRey
Doğasever
Yetkililere bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.İndirdim oyuna başladım kurcaladım filan ses gelmiyorrr ???
Yetkililere bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.İndirdim oyuna başladım kurcaladım filan ses gelmiyorrr ???
şifre aoc olması lazım.Celia nın laptopuna şifreyi yazmama rağmen kabul etmiyor. Yanlış mı yazdım acaba?
Yapımcı yeni güncellemeyi yayınlamadı.Yeni sürümü ne zaman indirecez
Odanda Celia ile konuşup ona 'Gloryhole kullan' emri vermelisin. Sonraki gün okuldaki tuvalete gir. Orada sol tarafta bir delik var. O deliğe tıkla.saat gece konum: odan
Görevler - ghosthole çalıştır diyor ne bu beyler bir türlü bulamadım odamın neresinde o
adamsın reis sağol birde şu havuzu temizledigimiz kadınlar varya çiçeğin yanında bi anahtar var onu almamı istiyor ama kadın devamlı içerde oldugu için alamıyoruz kadını nasıl cıkarcazhole kullan' emri vermelisin. Sonraki gün okuldaki tuvalete gir. Or
Rica ederim. Oyunu çok önceden oynadığım için o kısmı hatırlamıyorum maalesef. Ama istersen Discord sunucumuza gelip oradan yardım alabilirsin. Discord Davet Linkiadamsın reis sağol birde şu havuzu temizledigimiz kadınlar varya çiçeğin yanında bi anahtar var onu almamı istiyor ama kadın devamlı içerde oldugu için alamıyoruz kadını nasıl cıkarcaz
hiç anlamadıgım sebepten dcden ban yedim maalesef :/Rica ederim. Oyunu çok önceden oynadığım için o kısmı hatırlamıyorum maalesef. Ama istersen Discord sunucumuza gelip oradan yardım alabilirsin. Discord Davet Linki
Her karakterin farklı ilerleyişi olduğu için bu soruya cevap vermek zor. Ama Linda 4/5, Caroline 5/5, Sara 3/5 oluyor en fazla bunu söyleyebilirim. Celia ise ona elektrik verdiğimiz yerde bitiyor.Şu an nerede bitiyor oyun?
Bende De Aynı Sorun Var Yardımcı Olur Musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 2779coroline görevi bı turlu olmuyor
Discord sunucusuna Gelerek Daha Sağlıklı Bir Şekilde Yardım Alabilirsin Sunucuya Katılmak İçin TıklaBende De Aynı Sorun Var Yardımcı Olur Musunuz?
Küçük harflerle aoc yazman gerekiyor.Gerçekten mükemmel aama bir bölümde sıkıntı yaşıyorum.
Bilgisayara şifre yazmamız gerekiyor sanırım şifre AOÇ ama bir türlü şifreyi kabul etmedi nasıl yapıcağımı bilen varmı ?
Teşekkür ederimKüçük harflerle aoc yazman gerekiyor.