Jupiter
Doğasever
Rica ederim.Teşekkür ederim
Rica ederim.Teşekkür ederim
En son okul piskologu yada rehber öğretmen ile etkileşime girmiyordu o geldimiEkli dosyayı görüntüle 817
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Hayır hâlâ onunla bir etkileşim olmuyor.En son okul piskologu yada rehber öğretmen ile etkileşime girmiyordu o geldimi
Küçük harfler ile yaz açılıyorGerçekten mükemmel aama bir bölümde sıkıntı yaşıyorum.
Bilgisayara şifre yazmamız gerekiyor sanırım şifre AOÇ ama bir türlü şifreyi kabul etmedi nasıl yapıcağımı bilen varmı ?
Komşusunun evi hemen bulunduğun ewin yanında sen gece için soruyorsan kapının yanında çit var ordan atla önce kapıya tiklat sonrada merdiven ile çıkARKADAŞLAR KOMŞUNUN EVİNE NASIL GİREBİLİRİM
Silip tekrar yüklemeniz gerekiyor.Oyuna güncelleme geldiğinde oyunu silip tekrar yüklemem gerekiyor mu ? yoksa uygulamanın üstünden direkt güncelleme yapabilecek miyiz ?
Öyle en baştan başlamaz mıyız ?Silip tekrar yüklemeniz gerekiyor.
Hayır oyunu sildiğinuz zaman kayıt dosyalarınız kalır.Öyle en baştan başlamaz mıyız ?
Tam tarih belli değil, yapımcısı yeni oyuna başlamış şu anda onunla ilgileniyor.Güncelleme ne zaman gelir en son sadece caroline açıktı
Öğretmenler odasında pc var oraya.Şu ceila görevinde ipucu olarak bilgisayarda aoc yaz diyo da nereye yazıcam bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Göremedim benÖğretmenler odasında pc var oraya.
Kapıdan girince karşında olması gerekiyor.Göremedim ben
Mevcut sürümde en fazla Linda ile 4/5, Sara ile 3/5 oluyor. Daha fazla arttıramazsın.Merhabalar ben oyunun azami seviyesine geldim ama sara ve linda ile olan ilişkim eksik nasıl yükseltebilirim(bütün görevler bitti)