aoc yazYa şu bilgisayara şifreyi giriyorum ama olmuyor bir bilgin var mı
Daha önceden kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın, yoksa baştan başlamanız lazım.Arkadaslar havuz temizlemede takıldım sağ altta mouse çıkıyor telden oynuyorum onu bir turlu calıstıramadım yardım lütfen
Kardeşim bu havuz nasıl yapılıyor temizleniyor ??? LütfenOyun içi görevleri ile ayrı bir zevk veriyor. Yeni bir görev yeni bir merak tavsiye ederim. İyi oyunlar, iyi forumlar
Daha önceden kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın, yoksa baştan başlamanız lazım.Kardeşim bu havuz nasıl yapılıyor temizleniyor ??? Lütfen
Sol üstteki adult oyun çeviri logosuna tıklayıp oyun içindeki rehbere erişebilirsiniz.Bu oyunda görev yokmu ben hiçbir şey anlamadım
Mağazadan nasıl dürbün AlicamSol üstteki adult oyun çeviri logosuna tıklayıp oyun içindeki rehbere erişebilirsiniz.
Evden dışarı çıkıp haritaya tıkla, evinin solunda mağaza var. Kasiyerin yanındaki gri reyondan alabilirsin.Mağazadan nasıl dürbün Alicam
Yapımcısı çok yavaş ilerliyor. Ayrıca yeni bir oyuna başlamış. Böyle giderse bu yıl çıkması zor.yeni sürüm ne zaman gelicek acaba
COK sağolun tesekkür ederimDaha önceden kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın, yoksa baştan başlamanız lazım.
Sana daha öncede cevap vermiştim. Kullanılan packerdan kaynaklı, bu tarz paketleme uygulamalarını anti virus programları virüs olarak görebilir. Güvenlik duvarını kapatıp devam edin.İkidir yazıyorum yorumum kaldırılıyor oyunu nasıl virüssüz, windows defenderi kapatmadan oynayabilirim ?
Dosyayı indirdim, .exe yi çalıştırdım diyelim oyun dosyaları nereye kuruluyor yani bilgisayarımın nerelerine bu oyun ile ilgili dosyalara rastlarım. Ben 2,3 farklı yerde görmüştüm. Oyunu oynadıktan sonra her yerden silmek için soruyorum.Sana daha öncede cevap vermiştim. Kullanılan packerdan kaynaklı, bu tarz paketleme uygulamalarını anti virus programları virüs olarak görebilir. Güvenlik duvarını kapatıp devam edin.
Buraya tıklaman gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 2685basiyorum ama olmuyor